in

Haar man liet haar zitten nadat ze verlamd raakte door een beroerte. 2 jaar later is haar wraak zoet.

Helaas is niemand in dit leven immuun voor een onverwachte en pijnlijke ervaring of gebeurtenis. Voor Riona Kelly staat de maand maart 2015 voor altijd in haar geheugen gegrift als een periode van een drastische verandering en ontzettend veel pijn.

De moeder van 4 was 14 jaar getrouwd toen het noodlot toesloeg. Door een letsel aan haar wervelkolom raakte ze verlamd. Riona kon plotseling niet meer rechtstaan, laat staan wandelen. Voor de altijd zo actieve en energieke moeder was dit een waar drama.

Het gezegde luidt dat een ongeluk nooit alleen komt, en dat was ook nu niet anders. Uitgerekend wanneer ze haar echtgenoot het meeste nodig had, besloot hij om van haar te scheiden.

Riona besloot echter om het hoofd niet te laten hangen. Ze nam haar leven in handen en huurde een sportcoach in. Keith Mason zou haar helpen om weer fysiek sterk te worden.

Lees ook  Alleen een waar genie kan dit lastige raadsel oplossen – mij lukte het niet

Riona deed haar verhaal aan het nieuwsagentschap Caters:

“Na afloop van onze sessies behielden Keith en ik het contact. Hij vroeg me hoe het met me ging en we groeiden dichter naar elkaar toe. Nu zijn we 11 maanden samen en de kinderen zijn dol op hem. Eindelijk voel ik dat ik het leven leid dat ik verdien.”

Riona raakte verlamd op 37-jarige leeftijd. Twee jaar later heeft ze hier nog altijd onder te lijden, zowel psychologisch als fysiek. Maar gelukkig vindt ze ontzettend veel steun in Keith.

Toen haar echtgenoot haar in de steek liet, voelde ze zich heel eenzaam en alleen. Hoewel ze altijd op haar kinderen en vrienden kon rekenen, begon ze zich dankzij Keith pas echt weer goed te voelen in haar vel. Nu heeft ze weer volop zin in het leven!

Lees ook  Meteen boetes wanneer je je niet aan coronaregels houdt, politie waarschuwt niet meer

Ze weet dat ze in moeilijke tijden op hem kan rekenen. En liefde kan echt bergen verzetten.

Hoewel de dokters altijd dachten dat ze levenslang verlamd zou blijven, slaagde Riona erin om terug gevoel in haar benen te krijgen. In het onderste gedeelte van haar benen heeft ze nog geen gevoel, maar in de hogere delen komt het geleidelijk terug. En daarmee overtreft ze alle verwachtingen!

Voor lange afstanden moet Riona nog altijd een beroep doen op een rolstoel. Maar de vrouw zegt dat ze zich sterker dan ooit voelt. Haar levensverhaal is een echte inspiratiebron voor iedereen die het even moeilijk heeft in het leven!

DEEL HET VERHAAL VAN RIONA OM JE MEDEMENS TE INSPIREREN!

Vrouw mag toilet op vliegtuig niet gebruiken en doet het dan maar op de vloer (video)

Video: Jongeren bedelen bij bedelaars om geld – en het resultaat is niet wat je zou verwachten.