in

Haar man hakte een oude boom in de tuin om. 2 weken later haalt ze de vuilniszak van de stronk af en ziet DIT…

Begin dit jaar moest het echtpaar Thompson afscheid nemen van een grote eik in hun tuin. De boom was al eeuwenoud maar helaas was de boom ziek. Er kwam geen blad meer aan de boom dus helaas moest de boom gekapt worden om eventuele ongelukken te voorkomen.

De boomstrook die er nog stond nodige uit voor een creatief plan. De boomstronk staat aan de kant van de weg dus het zou leuk zijn om hier iets mee te doen. Al snel kwamen ze op het idee om er een kabouterhuis van te maken. Beide zijn dol op sprookjes en wat is nu leuke om een kaboutergezin te huisvesten in hun tuin. Dus ze gingen aan de slag.

Lees ook  Waarom je meteen moet tanken wanneer je tank nog maar voor een kwart gevuld is

Nadat de boom gekapt was, gingen mimi en haar man op zoek naar materiaal om een kabouterhuisje te maken. Ze lozen ervoor om gebruik te maken van sloophout en tweedehands materialen.

Een paar weken knutselen in de avonduren en in het weekend was het project klaar.
Het tuinkabouter huis bestaat uit kleine lantaarntjes, houten raampjes en kleine potjes gevuld met echte bloemen. Echt superleuk voor in je tuin.

Lees ook  Oma kapot van verdriet: 4-jarige hangt zich per ongeluk op in het pashokje.

Mocht je nog een boomstronk in je tuin hebben staan dan heb je hierbij een super interessant idee! Bekijk het schattige huisje hieronder en vergeet dit geweldige DIY project niet te delen met alle creatievelingen op Facebook!

Zou jij dit ook in je tuin willen? Deel dit bericht met je vrienden.

Trouwe hond wacht al ruim 80 dagen op overleden baasje

WTF! was er met het gezicht van Patty Brard aan de hand gisteren bij RTL Late Night?