in

Haar man had twee affaires en saboteerde haar parachute, maar toch wil Victoria niet van hem scheiden…

De Britse Victoria Cilliers overleefde in 2015 als bij wonder een val van 1.200 meter hoogte. Haar parachute was gesaboteerd, door haar man Emile. Die werd enkele dagen geleden veroordeeld wegens dubbele poging tot moord – hij had ook opzettelijk het gas laten openstaan in haar huis. De militair was s*ks- en gokverslaafd, had gelijktijdig twee affaires en wilde graag het geld van de levensverzekering van zijn vrouw opstrijken. Toch is Victoria niet meteen van plan van hem te scheiden.

Victoria Cilliers wil met haar man spreken in de gevangenis, zo bericht The Sun. Vragen die ze hem graag wil stellen, nu hij veroordeeld is voor twee moordpogingen: “What the hell? Waarom?”

In interviews met The Mirror en The Mail on Sunday, zegt Victoria dat ze “gekwetst en boos is”, maar haar man niet ziet als iemand die in staat is te moorden. “Mijn familie, vrienden, iedereen lijkt te denken dat ze meer weten dan ik. Zij zien ander bewijs dan ik.”

Lees ook  Schokkend: Syriër sleurt meisje van 15 de kelder in en doet dan iets walgelijks

“Ik veronderstel dat ik het verdict moet aanvaarden”, beseft de vrouw wel. “Het is te groot om te vatten. Het is moeilijk te begrijpen dat iemand met wie je trouwde en kinderen hebt, tot zoiets in staat zou zijn.”

Ondanks alles is Victoria Cilliers niet meteen van plan om van haar man te scheiden, zegt ze. “Ik dacht dat ik de rest van mijn leven met hem zou doorbrengen. Ik hou van de echtgenoot die ik had, niet degene die hij geworden is. Ik ken de man niet die hij vandaag is.” Maar “ik zal altijd geven om de vader van mijn kinderen, en ik hield van hem”.

Lees ook  Jolien: "Ik werd onderuit geschopt en de hele gang door gesleurd."

“Papa heeft iets slechts gedaan”

Victoria heeft haar kinderen nog niet verteld dat hun vader haar probeerde te doden. Ze houdt het op “hij heeft iets slechts gedaan”. “Een van de moeilijkste dingen om mee om te gaan, zijn de vragen en de pijn van onze dochter. Ze vraagt nog geregeld: ‘Waar is papa? Wanneer ga ik hem zien? Waarom mag ik niet met hem praten via Facetime?’”

“Ik wil nu een saai en normaal bestaan voor ons, ik wil dat ze onbezoedeld kunnen opgroeien.”

Moeder probeert haar zoon te doden door hem in het hoofd te schieten. 3 jaar later mag 11-jarige eindelijk het revalidatiecentrum verlaten…

Man zit 17 jaar onterecht vast voor moord. Dan loopt hij naar de rechter en doet dit…