in

Gruwelijk: Hamster geweigerd op vliegtuig, baasje spoelt ‘m door het toilet

De hamster mocht niet mee op het vliegveld
Een 22-jarige studente heeft haar hamster door het toilet gespoeld, toen het diertje geweigerd werd aan boord van een vliegtuig. De studente zegt dat ze geen andere uitweg meer zag en dat ze heel emotioneel wordt als ze terug denkt aan het moment dat ze haar pluizige vriendje door het toilet spoelde.

Het beestje had geen schijn van kans.

Toilet
“Ik had echt geen andere opties. Ik was zo bang om het te doen. Het was verschrikkelijk. Ik was emotioneel, aan het huilen. Ik zat daar tien minuten te janken”, vertelt de studente aan een krant. Belen, zoals het meisje heet, zou geïnformeerd hebben bij het vliegveld om te zien of haar hamster mee mocht. Dat zou inderdaad mogen. Toch werd het beestje geweigerd toen ze er eenmaal samen waren. Een vliegveldmedewerker zou Belen geadviseerd hebben om het beestje vrij te laten óf door de wc te spoelen. Belen besloot de laatste optie te kiezen.

Lees ook  Piloot komt niet opdagen en daarop vliegt passagier maar zelf met toestel naar Alicante

Rechtszaak
De studente begint nu een rechtszaak tegen vliegtuigmaatschappij Spirit Airlines. Ze geven toe dat ze Belen inderdaad verkeerd hebben geïnformeerd, maar willen ook met klem benadrukken dat zij Belen niet gezegd hebben dat ze haar huisdier door de wc moest spoelen. Belen had nog een derde optie, maar niemand weet waarom ze die niet heeft gekozen. Die optie was: haar vliegtuig missen, maar blijkbaar was dat haar meer waard dan de hamster.

Lees ook  41-jarige verwarde man en 5-jarige dochter levend teruggevonden na grote zoekactie

Pindakaas is niet alleen lekker op brood, je kan er veel meer mee! Dit wist je nog niet

Die kende je nog niet: dit zijn de stiefbroer en stiefzus van prins William en Harry