in

Grap van de dag: Bruidegom probeert het slipje van zijn vrouw aan te trekken.

Op de vooravond van zijn huwelijk van zijn zoon Thomas zit deze vader met zijn zoon samen. Ze drinken gezellig een glaasje wijn en de vader zegt:

“Mijn zoon, laat me je iets duidelijk maken: tijdens onze huwelijksnacht, toen we in onze hotelkamer waren, trok ik mijn onderbroek uit en gaf het aan mijn vrouw en zei: ‘Hier, probeer die maar eens aan te trekken.’ Ze zei: ‘Die is te groot voor me, daar geraak ik niet in.’ ‘Perfect zo’, antwoordde ik haar, ‘ik draag de broek en dat zal altijd zo blijven!’ Sindsdien hebben we nooit problemen gehad.”

Lees ook  Meteen boetes wanneer je je niet aan coronaregels houdt, politie waarschuwt niet meer

Thomas denkt over deze woorden na en besluit dit zelf ook te proberen. Na de bruiloft trekt hij met zijn vrouw naar een hotelkamer. Als ze op het bed liggen, geeft hij zijn onderbroek en zegt: “Hier, trek deze aan.”

Ze antwoordt: “Vergeet het, daar geraak ik niet in.”

Zelfzeker antwoordt Thomas: “Zo hoort het. In deze familie draag ik de broek en dat zal altijd zo blijven. Vergeet dat nooit!”

Lees ook  Neuroloog deelt zijn drie gouden tips om zeer snel in slaap te vallen

Dan trekt de vrouw haar slipje uit en gooit het naar Thomas en zegt: “Trek dit dan maar eens aan.”

Thomas probeert krampachtig in het slipje te geraken, maar het lukt gewoonweg niet. Uiteindelijk zegt hij: “Het gaat niet, ik kom er niet in.”

Ze antwoordt: “Precies! En dat zal zo blijven ook als je je dwaze houding niet verandert!”

Aanvankelijk dachten de dokters dat Matilda “gewoon” een paar blauwe plekken had. 2 weken later vocht ze voor haar leven.

Video: Zwaarlijvige man geeft tijdens danswedstrijd iedereen het nakijken.