in

‘Gigantische’ wenkbrauwen Roxeanne vallen niet in de smaak

De ‘nieuwe wenkbrauwen’ van Roxeanne Hazes vallen niet heel erg in de smaak bij haar volgers op Instagram. En het lijkt erop dat Roxeanne en haar vriend Erik Zwennes zelf ook wel kunnen lachen om de grote ‘wenkies’…

”Gewoon een foto van een paar wenkbrauwen op vakantie… die moest ik apart inchecken,” schrijft ze met een dikke knipoog bij de foto op Instagram. Haar Erik gooit er nog een dikke schep bovenop en schrijft: ”En wie mag dat weer tillen?”

Veel van haar volgers vinden het geen positieve verandering. ”Echt niet mooi, je bent prachtig zonder die harde zwarte strepen,” schrijft iemand bijvoorbeeld. Een ander: ”Waarom je wenkbrauwen zo dik… Ik vind niet mooi… maar jij bent wel een knappe vrouw.” Iemand anders sluit zich daar ook bij aan: ”Mooie vrouw met een clown wenkbrauw”. En nog eentje om het af te leren: ”Je hebt van jezelf prachtige wenkbrauwen, maak ze maar niet donkerder/breder… Staat heel onnatuurlijk, heel erg hard!” Er zijn ook enkele volgers die de grote wenkbrauwen juist wel kunnen waarderen, zoals Romy Monteiro. ”YES for strong BROWS!” schrijft de presentatrice.

Lees ook  Met dit simpele middeltje ben je binnen 2 weken van je wratten af! Geen pijnlijke behandelingen meer!

De stoere Roxeanne trekt zich sowieso niet snel iets aan van kritiek. Zo begreep ze niets van de critici die de cover van haar nieuwe single veel te bloot zouden vinden, zo zei ze onlangs tegen Shownieuws. Op de foto zijn alleen de schouder en decolleté zichtbaar van de zangeres, maar toch vindt Facebook deze advertentie te bloot en heeft die verwijderd. “Ik vind het raar dat zoiets eraf wordt gehaald. Sowieso ben ik trots op mijn lichaam en überhaupt op vrouwelijk en mannelijk schoon. En ik wil dat graag zien. Mensen moeten eens een keer ophouden met zo bang zijn voor naakt zijn (…) ieder mens is mooi en uniek…”, vertelde ze. In de video bovenaan deze pagina zie je haar volledige reactie.

Lees ook  Dit zijn de redenen waarom jij nog single bent..

Vermist meisje (15) wordt na een jaar gevonden nadat moeder een p*rno video van haar vind op het internet

17 dingen die vrouwen zeggen wat mannen totaal niet begrijpen