in

Gerry McCann brengt update 11 jaar na verdwijning van dochter Madeleine

Intussen is het al 11 jaar geleden dat de familie McCann ontdekte dat hun dochtertje Maddie niet in haar bed lag in het intussen beruchte Portugese vakantieoord Praia Da Luz.

Het is intussen al 11 jaar geleden dat de toen 3-jarige Madeleine McCann vermist raakte.

Nu, iets meer dan 10 jaar na de mysterieuze verdwijning, geeft het meisje van de vader, Gerry, meer uitleg over de mentale problemen waar hij al jaren mee worstelt.

Volgens Daily Mail, gaf de 50-jarige man toestemming voor een interview omtrent mentale gezondheid. Hij hoopt, door dit te doen, dat hij het stigma kan doorbreken rond mannen en het uiten van hun gevoelens.

Gerry McCann heeft zelden zijn emoties publiekelijk besproken na de schokkende verdwijning van Madeleine in een Portugees resort, 11 jaar geleden.

Achtergelaten op kamer

Hij en zijn vrouw hadden besloten om hun kinderen achter te laten in de kamer toen ze gingen dineren in een tapas restaurant met vrienden. Toen ze terugkeerden naar de kamer in hun appartement was hun 3-jarige dochtertje verdwenen.

Lees ook  Hartverscheurende beelden: moeder laat pasgeboren baby achter op luchthaven

Terwijl Kate doorheen de jaren heel vaak emotionele interviews gaf, bleef Gerry grotendeels stil om het politieonderzoek niet te verstoren.

Maar nu zal hij, onder volledig zijn eigen voorwaarden, een “eerlijk en soms pijnlijk” interview geven op BBC Radio 4.

“Ik besloot dat het een goede gelegenheid was om iets te zeggen over de speciale band tussen vaders en hun dochters. Openlijk spreken over mijn gevoelens kan andere mannen helpen in gelijkaardige situaties. Het lijkt met het juiste moment,” vertelde hij aan Daily Mail.

Vastberaden om haar te vinden
Volgens verslagen, zal de 50-jarige man zijn “absolute vastberadenheid om Madeleine te vinden” blijven herhalen. Dat laatste komt er nadat nieuws over het onderzoek naar Maddie over onvoldoende financiële middelen zou beschikken.

Lees ook  Dit negenjarige jongetje pleegt zelfmoord omdat hij jarenlang gepest werd.. STOP het pesten, delen svp!

Afgelopen week werd duidelijk dat de familie McCann vreest dat het onderzoek in minder dan 3 weken zou worden afgesloten. Volgens beweringen heeft de Britse minister van binnenlandse zaken nog geen aanvraag ontvangen voor nieuwe financiële steun voor het onderzoek van de politie.

Wij blijven hopen en bidden dat Madeleine op een dag levend en wel zal worden gevonden. Geen enkele ouder zou door het leven moeten gaan zonder te weten waar hun dochter is. Dood of levend? Waar? Wij hopen alvast dat Gerry en Kate de antwoorden zullen vinden die ze zoeken.

Deel dit verhaal als je ook bidt dat Madeleine gevonden zal worden!

Eigenaar laat 6 hulpeloze honden achter in kooi, man hoort hun gejank en reageert onmiddellijk

De kleur van je oorsmeer kan veel over je gezondheid onthullen – iedereen moet dit zien