in

Gehandicapte jongen onder het bloed nadat pestkoppen hem buiten de school in elkaar sloegen.

Waarschuwing: Sommige lezers zouden deze foto’s schokkend kunnen vinden.

Een gehandicapte jongen werd onder het bloed achtergelaten nadat pestkoppen hem buiten de school in elkaar sloegen. Michael Lozano, die ADHD, angst en een depressie heeft, werd in elkaar geslagen buiten de Resnik Middle School. Zijn moeder Valerie zegt dat hij voor het incident een leraar nog om hulp had gevraagd.

De leraar had beloofd om hem veilig te houden en zei: “Maak je geen zorgen, ik handel dit af.”

Lees ook  Dochter Fajah Lourens, misschien wel lekkerder dan haar bloedhete moeder!

Aan Ken S5 zei de woedende moeder: “Wanneer een student een leraar om hulp vraagt, moet die alles laten vallen en hen helpen. Ze schreeuwen om een reden om hulp.”

Ze zei dat ze meteen besefte dat er iets aan de hand was toen ze een menigte zag voor de school. Dan zag ze haar zoon onder het bloed.

Valerie voegde er aan toe: “De leraar had mijn zoon naar de auto kunnen begeleiden of naar een kantoor.” Michael zelf zei: “Ik wilde gewoon huilen. Ik ben doodsbang en vrees voor mijn leven.”

Lees ook  Machinist vol op de rem voor echtpaar dat naar een kapotte trein staat te kijken

Zijn moeder deelde de schokkende foto’s van de verwondingen van Michael en is woedend op de school omdat ze niets deden.

De schooldirectie bracht een verklaring naar buiten: “Op 25 januari rond 15 uur waren er twee studenten in een vechtpartij betrokken, en een politieagent kwam tussenbeide. We onderzoeken het voorval en nemen de veiligheid van de student ernstig. Daarnaast onderzoeken we verslagen over pesten van zodra we ze in ons bezit hebben.”

Klok van kerk stopt na 240 jaar met luiden en dat allemaal omwille van één enkele klacht.

Man bijt hond in de mond om te voorkomen dat zijn Jack Russel verscheurd zou worden.