in

Geert Wilders “Sukkels besturen ons: Grenzen wagenwijd open en zelfs terreurgroepen in Syrië steunen?”

In de Tweede Kamer reageren politici tevreden over het kordate optreden van politie, justitie en de AIVD. „Trots op de helden van onze veiligheidsdiensten dat zij zeer effectief hebben opgetreden”, reageert VVD-Kamerlid Laan.

Geert Wilders is kwaad. 

PVV-leider Wilders richt zich woedend tot het kabinet: „Sukkels besturen ons: terroristen in Nederland vrij laten rondlopen, onze grenzen wagenwijd open en zelfs terreurgroepen in Syrië steunen. De grootste terreurvrienden lijken in de Trêveszaal te zitten. Man, man, man.”

Lees ook  Deze gevaarlijke ziektes kun je oplopen door een muggenbeet

Er zijn niet alleen loftuitingen. Kamerleden zijn ook geschrokken van het feit dat drie verdachten eerder zijn veroordeeld voor plannen om uit te reizen naar IS-gebied.

„Daar staat geen levenslang op, wat helaas betekent dat ze op enig moment weer vrijkomen. Het is goed dat de diensten deze lui in de gaten houden”, reageert VVD-Kamerlid Laan. „Daarmee is een hoop leed voorkomen en nu kunnen ze vervolgd worden voor het voorbereiden van een aanslag. Dus wat mij betreft kan direct de eventuele verblijfsvergunning worden ingetrokken of nationaliteit worden afgenomen.”

Lees ook  Man met een gigantische onderkin van 6 kilo krijgt een metamorfose

Volgens PVV-leider Wilders hadden ze nooit vrij mogen rondlopen: „Ze hadden moeten worden vastgezet of uitgezet. Het kabinet speelt met vuur. Deze aanslag is gelukkig voorkomen maar de deur staat er wagenwijd voor open.”

Terroristen wilden zelfmoordaanslag plegen en auto laten ontploffen!

Topdarter Raymond van Barneveld kampt al vier jaar met depressie