in

Gaspit schoonmaken? Vervelend werkje, maar met dit simpel trucje is het zo gedaan!

Je Gasfornuis schoonmaken is een vervelend klusje wat de meeste mensen het liefst overslaan. Maar als je het schoonmaken van je gasfornuis maar blijf uitstellen kunnen er vieze blijvende etensresten ontstaan wat er heel vies en onsmakelijk uitziet als je erop wilt koken. Het is in ieder geval handig om wekelijks je gasfornuis schoon te maken, met deze eenvoudige truc is het een fluitje van een cent!

Lees ook  Drontenaar verdacht van misbruik tientallen minderjarige Filipijnse jongens

Je hebt er maar 1 hulpmiddel voor nodig, wat je vast en zeker al in huis hebt liggen voor het schoonmaken. Wij hebben dit al meerdere keren geprobeerd met groot succes! De gaspitten waren weer stralend schoon! Lees hieronder hoe je te werk moet gaan.

Hoe ga je te werk?

Je begint met de gaspitten samen in een plastic zak te stoppen met een scheutje ammoniak erin in combinatie met een glas water. Laat de dichtgesloten plastic zak voorzichtig een nacht buiten rusten (dit vanwege de penetrante geur van Ammoniak). Als je ze de volgende ochtend of middag er weer voorzichtig uit haalt zul je zien dat je vieze gaspitten weer zullen blinken alsof ze nieuw zijn!

Lees ook  ‘Poliovirus aangetroffen in riool bij grote vaccinproducent’

Bekijk onderstaande video voor meer tips om je gasfornuis schoon te maken.

Deel dit bericht met je vrienden.

Dit lijkt op een gewone bruidsjurk, maar zodra ze zich omdraait? Ik ben verbaasd!

Zij is 12. Hij is 37. Wat ze doet op hun bruiloft? Ik ben totaal verbijsterd.