in

Gangsters takelen broers toe met messen en duwen moeder van trap

Minstens drie gemaskerde verdachten zijn in de nacht van zondag op maandag binnengevallen in een woning in de Sterlingerstraat. Twee broers werden met messen aangevallen, hun moeder werd van de trap geduwd.

In een woning vlak bij feestzaal Pax in Borgerhout is een bende van minstens drie overvallers zondagnacht binnengedrongen. De leden van de familie werden brutaal gewekt.

Vooral de twee broers moesten het ontgelden en werden met messen aangevallen. Eén van de broers moest worden opgenomen in het ziekenhuis. Ook de moeder van de familie raakte gewond toen zij in het tumult van de trap werd geduwd.

Lees ook  Vader die huilend zoontje doodsloeg opnieuw opgepakt voor zware mishandeling dochtertje

Het Antwerpse parket wil op bevel van de onderzoeksrechter voorlopig geen commentaar geven. Er loopt een onderzoek. Maandagvoormiddag waren in de buurt en ter hoogte van Singel wel de hele tijd zoekacties bezig. Er zijn voorlopig geen verdachten gearresteerd.

Vergissing
Op sociale media wordt het gerucht verspreid dat de bende zondagnacht eerder per vergissing binnenviel bij de familie M. in de Sterlingerstraat. Een verdachte die in verband met deze zaak in Merksem werd opgepakt, werd naderhand weer vrijgelaten.

Lees ook  Moeder krijgt beste brief ooit van haar zoon – na scheiding van haar gewelddadige echtgenoot

De broers van de familie M. zijn zelf geen onbekenden voor de politie en het gerecht.

41-jarige verwarde man en 5-jarige dochter levend teruggevonden na grote zoekactie

Boos familielid coronapatiënt besmet mogelijk vier verpleegkundigen