in

Frans Bauer heeft een complete transformatie ondergaan! Herken jij hem nog?

Frans BauerFans hoeven zich geen zorgen te maken: het is maar tijdelijk

Mensen die Frans Bauer op Instagram volgen, hebben het kiekje misschien al voorbij zien komen: die van een kale Frans. De Nederlandse zanger deelde op het sociale medium een foto waarop te zien is dat al zijn (wilde) haren zijn afgeschoren. Je zou ‘m bijna niet meer herkennen.

Het is maar tijdelijk.

Haartransplantatie
De 44-jarige vond het hoogtijd om wat te doen aan zijn haar. In tegenstelling tot wat je misschien even dacht, wil de zanger helemaal niet kaal door het leven gaan. In tegenstelling, de goedlachse wil juist meer haar en waagt zich aan een haartransplantatie. Ironisch genoeg moet je voor het krijgen van meer haar echter eerst al je haar verliezen. Daarom werd het hoofd van de populaire zanger eerst kaal geschoren.

Lees ook  Vrouw die deed alsof ze kanker had om geld op te strijken moet niet naar de gevangenis.

Volle haardos
“Vandaag naar Hasci voor een nieuwe haardos!!”, schreef Frans op zijn Instagram bij de foto waarop te zien is dat hij kaal is. Ook poseerde hij met zijn vrouw Mariska op een ander kiekje dat werd geplaatst op haar Instagrampagina. En ook zonder haar blijkt zijn geliefde Frans nog steeds aantrekkelijk te vinden. “Over een paar weken een volle haardos”, schreef ze bij het kiekje gevolgd door de hashtag #ikvindhethemgoedstaan.

Lees ook  Dartkampioen Raymond van Barneveld gaat zijn pijlen op de politiek richten.

Onzeker
Frans is niet een vreemde op het gebied van haartransplantaties. De zanger onderging de ingreep al twee keer eerder en aan het weekblad Margriet bekende Frans eerder dit jaar dat hij nog steeds onzeker is over zijn haar. We hopen dat Frans na de ingreep snel weer tevreden is met zijn haardos!

Hij lokte haar mee en deed daarna iets verschrikkelijks bij de dochter van zijn baas

Dit is waarom je nu altijd een bakje water in de tuin zou moeten zetten