in

Famke Louise verbaasd fans met gigantische “opgespoten lippen”!

Famke Louise heeft in een korte tijd behoorlijk wat bereikt met haar muziekcarrière. Nadat ze behoorlijk wat “fans” had verzameld met haar vlogs op YouTube besloot ze deze stap te maken.

En schijnbaar, wat je ook van haar muziek vindt, was dat een hele goede stap. Met miljoenen streams en views op haar videoclips heeft ze een aardig vast publiek gekregen.

Ook op social media weet ze goed te scoren. Zo heeft ze al een tijdje ruim 1.000.000 volgers op haar Instagram. Maar daar zijn haar fans nu opgeschrikt door een video die ze gisteren heeft geplaatst.

Lees ook  Als je hond 1 of meer van deze 9 dingen doet, zegt-ie daarmee: “Ik hou van je”

Heeft Famke Louise voor een maatje extra gekozen?
Volgers denken namelijk dat de zangeres haar lippen onlangs heeft laten opspuiten. In de video zingt ze mee met een van haar nieuwe nummer en haar lippen zijn dan ook pontificaal in beeld.

Of het ligt aan de make-up die ze heeft gebruikt of dat de brunette echt wat aan haar lippen heeft laten doen weten we niet.

Lees ook  Moeder moet cel in na uithuwelijken dochter

Een paar reacties onder de video zijn: “Doe is normaal met je lippen idioot” en “Oooh schat, laat aub die Fillers uit je lippen halen.” en “Allereerst… respect voor corona.. daarna voor jou bovenlip.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🎭

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op

Alligator ‘neem flinke hap’ uit man terwijl hij naast hem zwemt

82-jarige oma smeekt familie voor meer wijn terwijl ze in zelfisolatie zit