in

Ezels op het Pittoreske eiland Santorini lopen zich letterlijk krom om zwaarlijvige toeristen op de heuvels te dragen.

Ezels op het pittoreske eiland Santorini lopen zich letterlijk krom om zwaarlijvige toeristen op de heuvels te dragen. Nu begonnen de lokale inwoners met het fokken van ezels met sterkere muilezels om de molligere toeristen te kunnen vervoeren.

Een woordvoerder van Help the Santorini Donkeys zei: “Het is aangewezen dat ezels niet meer dan 20 procent van hun lichaamsgewicht dragen. Zwaarlijvige toeristen gecombineerd met het gebrek aan schaduw en water, hitte en kasseiwegen is wat zo’n probleem veroorzaakt.”

Lees ook  Duizenden gefokte leeuwen afgeschoten door jagers en gedood om te verwerken tot medicijn.

Hij voegde eraan toe: “Er zou een beperking op het gewicht moeten zijn. Voor ezels zou het niet meer dan 50 kg mogen zijn, maar hoe kunnen we dat opleggen?”

Santorini is een populaire stopplaats voor cruiseschepen. De ezels worden al eeuwenlang gebruikt om toeristen naar boven te brengen, maar activisten zeggen dat de dieren mishandeld worden.

Lees ook  Kinderen maken vanuit auto foto’s van de leeuw, terwijl alles in een oogwenk een angstaanjagende wending neemt.

Naast het feit dat ze een zware last moeten dragen, hebben ze open wonden van slecht zittende zadels.

VIND JIJ DAT ZWAARLIJVIGE TOERISTEN NIET OP EZELTJES ZOUDEN MOGEN RIJDEN? LAAT VAN JE HOREN IN DE REACTIES EN DEEL DIT MET JE VRIENDEN!

Hij keek even tussen haar benen tijdens de bevalling en zijn geweldige reactie spreekt dan boekdelen

Vind jij dit een correcte straf?