in

Elvis voerde dit gospelnummer slechts een keer op en het publiek smeekte om meer.

Elvis Presley stond bekend als een rebel, een bad boy en een man die zijn publiek meteen aan het dansen kon krijgen. Maar dat betekent niet dat hij geen hart van goud had. Het talent van deze artiest is ongeëvenaard en inspireert tot op vandaag muzikanten over de hele wereld. Vele mensen zijn niet alleen fan van zijn rock-‘n-roll nummers maar ook van zijn meer zwoelere werk. Vandaag houden we een eerbetoon voor een van Elvis’ meer tragere en goddelijke nummers.

Lees ook  Populaire veganiste valt van haar voetstuk nadat ze betrapt werd met bord vis

Ondanks zijn reputatie was Elvis een religieuze mens. “Ik geloof in de Bijbel, ik geloof dat alle goede dingen van God komen. Ik denk niet dat ik zou kunnen zingen op de manier die ik nu doe als God dat niet gewild zou hebben”, zei Elvis. Maar ondanks zijn sterke geloof, zong hij maar zelden religieuze nummers … wat deze aangelegenheid nog meer bijzonder maakt.

Lees ook  Man stormt restaurants binnen en spuit chemisch middel rond: 15 mensen gewond

In februari 1977 voerde hij het gospelnummer “Where No One Stands Alone.” En op dat moment was het nummer nog nooit gezongen op een podium voor een publiek. Toen Elvis zijn band vroeg om het nummer te spelen, waren zelfs zij verbaasd.

Bekijk het adembenemende optreden hieronder en geef het door!

Rapper Boef voelt zich gediscrimineerd na alle heisa over zijn “hoe-ren”-uitspraken.