in

Een gigantische hond valt deze kleine kitten aan, maar kijk naar de reactie van de moederpoes!

Onderschat nooit waartoe een moederpoes in staat is als het om het beschermen van haar kittens gaat! Dit geldt over het algemeen voor vele diersoorten. De baby’s zijn heilig en daar komt geen buitenstaander bij. Deze man liet zijn hond uit in Thailand, vervolgens ziet zijn hond een kitten bij zijn moeder in de struiken zitten. De hond zat gelukkig vast aan de lijn, maar de man vond het een goed idee om zijn hond aan het katje te laten ruiken.

Dit liep toch heel anders af dan de man vooraf had verwacht. Zijn hond is zeker 10 keer zo groot als de kitten, dus wij kunnen het zeker voorstellen dat de moederpoes deze hond als een grote bedreiging zag voor haar kittens.

Lees ook  Een vinger in zijn poepert is blijkbaar een goede manier om een pitbull te stoppen

Toen de hond dichtbij kwam zitten met waarschijnlijk goede bedoelingen vloog de kat letterlijk op hem af om haar jong kostte wat kost te beschermen. Het baasje dacht alleen dat zijn hond alleen maar even wilde spelen met het katje. Hij had vooraf niet verwacht dat de hond waarschijnlijk een beetje te agressief overkwam voor de kat.

Lees ook  Twee pitbulls worden in lege kelder gevonden, maar dat bleek niet het enige

Of de hond daadwerkelijk alleen maar even wou spelen weten we natuurlijk nooit, maar wat we wel weten is dat de moederpoes haar jongen beschermt voor alles ook al is de hond veel groter.

Bekijk in de video hieronder hoe deze heldhaftige moederpoes het opneemt voor haar kitten. Vergeet deze video vooral niet verder te DELEN met alle kattenliefhebbers op Facebook!

Ze knipte met een schaar in haar jaloezieën. Wat ze er daarna van maakte? Superhandig!

Een vinger in zijn poepert is blijkbaar een goede manier om een pitbull te stoppen