in

Echtgenoot valt bijna flauw wanneer hij echofoto ziet. Dan kijkt verpleegster naar het schermpje en zegt “1 op 15 miljoen.”

Telkens wanneer een kind geboren wordt, is dat uiteraard een wonder. Het is een unieke gebeurtenis, vooral voor de blije ouders. Er zijn echter geboortes die unieker zijn dan de andere. Dit koppel wist altijd al dat ze een familie wilden. Niet lang nadat ze trouwden, vernamen ze dat ze weldra ouders zouden worden. Wat ze echter nooit hadden durven dromen, is dat hun zwangerschap er eentje van 1 op 15 miljoen zou worden.

Bethani en Tim Webb uit Hythe, Alberta, ontmoetten elkaar twee jaar voor ze trouwden in juni 2015. Amper drie maanden later werd Bethani zwanger en drie maanden later ging het koppel naar het ziekenhuis voor een routine echografie.

Maar toen de verpleegster het beeld van de echo zag, konden zij noch de ouders hun ogen geloven. Het was niets dat het koppel zich had kunnen inbeelden – in de buik van Bethani zaten vier identieke meisjes. De kans dat dit gebeurt, is 1 op 15 miljoen.

Lees ook  10-jarig jongetje voorkomt kidnapping van 18-jarig meisje.

“Ik kon het niet geloven, ik was in shock. Eerlijk, ik dacht dat ze een grapje maakten. Ik kon het gewoon niet geloven”, vertelde Bethani aan CBS News.

Bethani beviel in juni 2016 na 33 weken via een keizersnede van vier gezonde dochters, die de namen Abigail, McKayla, Grace en Emily kregen. Geen van de ouders heeft een familiale geschiedenis van meerlingen, en de kinderen werden natuurlijk verwerkt. Dus niet door een vruchtbaarheidsbehandeling, wat vaak het geval is bij tweelingen en drielingen.

Het was aanvankelijk niet eenvoudig om hun vierlingen uit elkaar te houden. Om dit op te lossen, schilderden ze hun teennagels in verschillende kleuren.

Voor een pasgeboren baby zorgen is niet altijd rozengeur en maneschijn, maar voor vier baby’s moeten zorgen is nog iets anders. De dochters hebben samen 48 luiers per dag nodig!

Lees ook  Danny Ghosen spreekt een-op-een met Nederlandse huurmoordenaar: “Kogels in mensen hun lichaam zetten.”

Het is ook zo duur dat het koppel een beroep moest doen op donaties om hun familie te helpen onderhouden. Elke week komen er vrijwilligers naar hun huis om te helpen, en dankzij de bijdrage van de gemeenschap konden ze een grotere auto kopen.

“Het is echt geweldig, want alleen zouden we dit onmogelijk kunnen”, zegt Bethani.

Hoewel het soms echt moeilijk is, voelt het koppel zich ontzettend gezegend.

Nu woont de familie bij de moeder van Tim, die ervan houdt om voor haar vier kleinkinderen te zorgen!

Het leven zit vol verrassingen, en dit verhaal is het beste bewijs dat zelfs wanneer alles niet volgens plan verloopt, het nog altijd geweldig kan zijn.

Oudste mama ter wereld kreeg in 2008 tweelingen. Dit jaar hadden ze 10 jaar moeten worden, maar er gebeurde iets vreselijks.

Jongen adopteert straathond om niet eenzaam te zijn – nu ontroert zijn vriendschap duizenden.