in

Dronken idioten jagen slapende berenmoeder weg – welpjes vriezen dood

Een berenfamilie uit Rusland werd door dronken mannen gestoord. Ze verwonden de moederbeer die vluchtte, waarna de welpjes doodvroren, bericht The Daily Mail.

Het is volkomen onbegrijpelijk dat iemand dieren mishandeld. Ze verdienen het om met dezelfde zorg, liefde en zorg te worden behandeld als een mens.

Maar toch, er zijn slechte mensen op de wereld die arme wezens harteloos beschadigen.

Onlangs kwam hier een hartverscheurend voorbeeld van, dronken houtkappers (het is niet bekend hoeveel) kregen een belachelijk idee.

Ze zagen een berenhol en besloten de beren in hun winterslaap te storen.

Lees ook  Inbreker wordt gefilmd vanuit de slaapkamer en krijgt snoeiharde karma

De berenmoeder sliep met haar twee welpjes toen de mannen ze wakker maakten. De moeder probeerde zich te verdedigen, maar werd met een kettingzaag aangevallen en werd uiteindelijk gedwongen te vluchten.

Haar welpjes bleven alleen achter, ze waren niet groot genoeg om voor zichzelf te zorgen. In de koude, Siberische winter overleefden ze niet lang en tragisch bevroren ze dood.

“We bevestigen dat twee berenwelpen waren achtergelaten door hun moeder, die werd afgeschrikt door de mannen,” zegt een bron volgens The Daily Mail.

Lees ook  Drink jij af en toe een biertje? Bekijk hier 7 redenen waarom bier drinken goed voor je is! Nummer 4 had ik niet verwacht!

De bron gaat verder:

“De mannen liepen het hol voorbij en dachten dat het een geweldig idee was om de beer wakker te maken. Aanvankelijk lukte het niet, maar toen de berenmoeder wakker werd, verdedigde ze zich.”

Volgens de nieuwssite leeft de berenmoeder nog, maar is ze nooit meer teruggekeerd naar het hol. De mannen in kwestie zijn geïdentificeerd en zullen berecht worden.

Dat mensen zich zo gedragen is volstrekt onaanvaardbaar! Het is diep triest dat in 2020 nog steeds dit soort verschrikkelijke toestanden plaatsvinden.

Hond positief getest op coronavirus

Verdachte steekt agent neer, wordt zelf neergeschoten in Drachten