in

Doktoren willen het meisje van de levensondersteuning afhalen. Maar als haar vader weigert, gebeurt er plotseling een wonder!

Doktoren stonden op het punt om de levensondersteuning van Marwa eraf te halen. Ze raakte na een gevaarlijk virus te hebben gekregen vrijwel direct in coma.

De medische staf van het ziekenhuis hadden weinig vertrouwen op een goede afloop.

Ze wilden dan ook dat de familie snel een keuze zou maken. Ze zeiden dat als Marwa nog zou wakker worden, ze waarschijnlijk haar hele leven als een kasplantje zou moeten leven.

Lees ook  Na vele IVF-pogingen raakt Vanessa zwanger, maar dan gaat het gruwelijk mis

Toch weigerde Marwa’s ouders dit. Ze besloten naar de rechtbank te stappen om haar in leven te houden. Ze kregen een een verleng periode van twee maanden aangewezen.

Tijdens die twee maanden werd Marwa wakker. De doktoren stonden verstelt van wat er toen gebeurde/

Haar vader liet aan de lokale nieuwszender weten dat Marwa nog iedere dag progressie maakt, en het vertrouwen van de familie ontzettend hoog is. “Als ik tegen haar praat, hoort ze mijn stem en reageert ze. Soms lacht ze zelfs!”

Lees ook  Gerry McCann brengt update 11 jaar na verdwijning van dochter Madeleine

Hoewel Marwa nog een lange weg te gaan heeft, ziet de toekomst er positief uit voor de familie. De familie heeft alles op alles gezet om Marwa te kunnen redden, en met succes!

20 tattoo’s die uitermate geschikt zijn voor kale mannen

Bijzondere spookvis is voor het eerst gefilmd! Wat een gek beest..