in

Dokters verwijderen grote zak van baby’s gezicht. Wat eronder verborgen zat, roert hen tot tranen toe.

De 46-jarige Valeka Riegel was geschokt toen ze haar zoon voor de eerste keer zag. Het grootste deel van zijn gezicht was bedek met een grote zak – en de moeder kon zijn ogen zelfs niet zien.

Uiteraard waren de ouders bezorgd toen ze de echografie van hun zoon voor het eerst zagen. Ze konden zien dat hun zoon Zakary een grote zak op zijn gezicht had.

Ze ontdekten dat de baby aan encefalocele – een soort zakvorming op de hersenen – iets wat extreem zeldzaam is. De eerste keer dat Valeka haar zoon zag, kon ze niet ophouden met huilen.

Lees ook  Sprankje goed nieuws: 21-jarig slachtoffer aanslag Utrecht is uit het ziekenhuis ontslagen

“Er was alleen maar een groot uitsteeksel en kleine lippen – geen ogen, geen neus, geen wenkbrauwen”, vertelt ze aan FaithTap.

De kleine Zakary werd voor het overige gezond geboren, maar hij had moeite met ademen en eten. Hij werd overgebracht naar het kinderziekenhuis van Cincinnati waar een team van 22 dokters de zak chirurgisch verwijderden.

Na een lange en gecompliceerde operatie, kon de geëmotioneerde moeder haar zoon voor het eerst zien. De zak was verdwenen en de jongen kon zonder problemen ademen en eten. Toen ze de ongelofelijke transformatie van haar zoon zag, kon ze niet stoppen met huilen.

Lees ook  Hij steekt een naald in de schil van een banaan en kijk wat er gebeurt!

“Ik huilde gewoon omdat ik niet wist dat hij zo’n mooie wenkbrauwen en grote bruine ogen had. Ze waren perfect aan beide kanten.”

De moeder legt uit dat de kleine Zakary zich moest aanpassen aan het feit dat de zak weg was. “De eerste dagen bleef hij in zijn gezicht wrijven, en had zoiets van ‘wacht eens even, ik voel het niet, ik voel het niet.’”

Is Zakary geen prachtige jongen? Hoedje af voor de geweldige dokters die deze jongen zo goed geholpen hebben!

Man redt straathond van de overstroming. 3 dagen later is hij geschokt door de ontdekking in z’n vacht.

Ze eet haar favoriete voeding en sterft 21 dagen later. Nu waarschuwt haar familie iedereen over dit voedsel.