in

Dokters schrijven hem af. Echtgenoot neemt comateuze man mee naar huis.

Ze kenden elkaar nog maar twee maanden toen ze beloofden elkaar in goede en slechte tijden te steunen. Kort daarop viel de echtgenoot in coma. De dokters wilden de beademingsmachine uitschakelen. Maar dan slaagt zijn vrouw in het onmogelijke.

De 22-jarige Matt Davis en zijn vrouw Danielle uit California zijn tot over hun oren verliefd. Toen ze trouwden kenden ze elkaar amper acht weken. Ze waren 7 maanden man en vrouw en hadden de grootste toekomstplannen. Maar op een hete zomerdag werd alles ondersteboven gegooid.

Matt had een zwaar motorongeval. Hij brak meerdere botten, had gekwetste interne organen en zware hersenschade. De dokters gaven Danielle niet de minste hoop. Matt zou nooit meer wakker worden. Danielle werd geadviseerd om de stekker uit haar man te trekken.

Lees ook  Prinses Amalia krijgt straks 1,6 miljoen euro per jaar

Maar de jonge vrouw weigert. “We hadden nog geen kans gehad om aan ons gezamenlijk leven te beginnen. Maar ik wou niet opgeven”, vertelt Danielle. De vader van Matt overleed twee maanden voordien en zijn moeder was te ziek en te zwak om voor Matt te zorgen. De kersverse echtgenote nam Matt mee naar huis en verzorgde hem de klok rond. Ze gaf alles op om bij hem te kunnen zijn.

Haar onuitputtelijke hoop werd beloond. Na drie maanden in coma gebeurt het ondankbare: Matt opende de ogen! Danielle merkte dat hij iets wilde zeggen, maar het kostte hem ontzettend veel moeite. Dan kuchte hij: “Ik probeer!” Danielle kon het niet geloven: “Dat was het mooiste wat ik ooit gehoord had!”

Lees ook  Bah! DIT gebeurt er als je niet elke week je lakens verschoont! Hier worden wij niet blij van..

Stap voor stap vecht Matt zich terug in het leven. Hij leert terug praten, staan en wandelen. Hij had echter problemen om zich zijn leven van voor het ongeval te herinneren. Zijn relatie met Danielle, hun bruiloft – alles was weg. Maar Matt is 100% zeker: “Ik ben zo blij dat ik met Danielle getrouwd ben!” Want zonder de onvoorwaardelijke liefde van zijn vrouw, die maar niet wilde opgeven, was hij vandaag niet meer in leven.

De onvermoeibare hoop van Danielle leverde een wonder op. Hoewel de artsen Matt al opgegeven hadden, vocht Matt zich vanuit de coma terug in het leven. Dit is werkelijk ware liefde die alles kan veranderen.

Mijn vriend Tom denkt dat hij een echte hond is – Ik laat hem zelfs uit

Bah! Dit lichaamsdeel wordt áltijd vergeten bij het wassen!