in

“Doe de gordijnen toch eens dicht”: koppel krijgt briefje van razende (of jaloerse?) buren…

Een koppel uit Groot-Brittannië heeft onlangs een onaangename verrassing gekregen: een handgeschreven briefje van de buren. Daarop stond te lezen dat ze er dringend eens moesten aan denken om de gordijnen dicht te doen. “Wij zijn het kotsbeu”, klonk het.

Voor Karin en Jay Stone uit het Engelse Lemington kwam het briefje als een complete verrassing. Zelf hebben ze immers altijd het gevoel gehad dat ze een compleet normaal leven leiden. Maar daar zijn de buren het duidelijk niet mee eens.

Zij schoven onlangs een briefje onder de deur bij het koppel om hun ongenoegen te uiten. “Kunnen jullie alstublieft de gordijnen eens sluiten wanneer jullie zich aan- of uitkleden?”, stond er te lezen. “We zijn het kotsbeu om een dikke kont, grote borsten en een kleine p*nis te zien. Anders stappen we naar de politie voor ongepast gedrag!”

Lees ook  Deborah (36) verbrak het contact met haar moeder: ‘Of ik een moeder mis? Ik heb er nooit een gehad’

“Een beetje eng”

Het bericht kwam als een complete verrassing voor het koppel. “Wij zijn geen nudisten of exhibitionisten”, reageert Karin (33). “Dus wij begrijpen hun reactie niet helemaal. Het is niet zo dat wij constant naakt rondlopen. Het is dus een beetje eng om te weten dat er iemand vaak aan het kijken is… En dat die personen blijkbaar nogal “gevoelig” zijn.”

Lees ook  6-jarige in twee gescheurd na vaak voorkomende vergissing. Nu trekt mama aan de alarmbel voor alle ouders!

Omdat ze er zelf zo van geschrokken was, postte Karin een foto van het briefje op Facebook. De volgende ochtend waren er al 15.000 reacties op gekomen. Een heleboel mensen gaven ook suggesties hoe het koppel best kon reageren.

Uiteindelijk beslisten ze om zelf iets terug te schrijven: “Stop met door onze ramen te gluren, jullie buren.” En nadien beslisten ze om er vooral eens hartelijk om te lachen.

Moeder Haalt 8-jarige Dochter van school en ontdekt de ´schoolcel´

Dit nieuwe jeansmodel was in enkele uren uitverkocht – ondanks de torenhoge prijs