in

Dode vrouw gevonden in portiek, man die haar reanimeerde opgepakt

Donderdagavond werd het lichaam van een 41-jarige vrouw overleden gevonden in een portiek aan de Bree in Rotterdam. De politie hield een man aan, zijn rol wordt nog onderzocht.

Voor het onderzoek is de politie op zoek naar mensen die donderdagmiddag of –avond iets bijzonders hebben gezien of gehoord in de omgeving van de kruising Bree/ Groene Hilledijk.

Lees ook  Zeer uitzonderlijk: baby geboren met coronavirus

De politie wil graag weten wat er aan het overlijden van de vrouw vooraf is gegaan en doet nader onderzoek naar de man die in de portiek bij haar was en haar aan het reanimeren was toen de hulpdiensten aan kwamen.

Graag hoort de politie of mensen op of nabij de kruising Bree/ Groene Hilledijk iets bijzonders hebben gehoord of gezien.

Lees ook  Maiskolf met ketchup eten? Gebruik geen boormachine!

Ook is de politie benieuwd of betrokkenen meer kunnen vertellen over de 41-jarige vrouw en eventueel welke afspraken of plannen zij had die middag of avond.

Heeft u informatie die relevant zou kunnen zijn? Zelfs de kleinste beetjes informatie zijn welkom. Bel dan alstublieft met 0900-8844. Als u liever anoniem blijft, kunt u bellen met 0800-7000.

Nederland is in dilemma: gaat de kat de trap op of naar beneden?

Man laat broek zakken en valt meisje lastig in Eindhoven