in

Dochtertje van Wendy van Dijk praat haar mond voorbij en verklapt gênant geheimpje van mama.

Onlangs maakten Wendy van Dijk en haar dochtertje hun opwachting in het programma “Eigen Huis en Tuin.” Ze kletsen gezellig wat met elkaar, totdat haar dochtertje plotseling een gênant geheim van haar mama prijsgeeft. Evelyn ging bij Wendy langs om een nieuwe konijnenhok te ontwerpen voor hun twee konijnen. Uiteraard mocht ook dochter Lizzy niet ontbreken bij de besprekingen.

Lees ook  Je kunt binnenkort real-life Mario Kart spelen in Utrecht

Op zeker ogenblik vraagt Evelyn aan Wendy: “Je hebt natuurlijk gewoon alles bereikt wat een actrice en presentatrice kan bereiken.” Lizzy komt echter snel tussenbeide en zegt: “Dat is niet waar!” Het kleintje meent namelijk dat er iets is wat mama nog niet verwezenlijkt heeft.

Dan legt Lizzy uit wat ze precies bedoelt. “Ze heeft nog steeds niet bereikt dat ze kan fietsen zonder motortje!” De presentatrice proest het uit van het lachen, terwijl Wendy een beetje beschaamd in de camera kijkt.

Lees ook  Dakloze man huilt na kappersbezoek – deze make-over is werkelijk levensveranderend

“Jij bent erg! Zit je nou te verraden dat mama een fiets heeft met een motortje? Mama houdt niet van fietsen”, is het enige wat Wendy nog kan uitbrengen.

Hilarisch, toch?

Melissa (57) werd door haar kinderen in de steek gelaten. Daar zullen ze nu wel spijt van hebben

Dít is het grootste Ikea-geheim dat nog niemand kent