in

Dit zijn de verborgen geheimen achter het blauwe Nivea-crème potje

Wie kent het niet? Het blauwe crème potje van Nivea, dat ik al zelf in vele handtassen voorbij heb zien komen.

Verder is dit ook bijna altijd wel te vinden in de nachtkastjes in de badkamer of slaapkamer. Maar wie had ooit gedacht dat dit ook voor meerdere doeleinden gebruikt kon worden, dan alleen vocht inbrengen in je huid? Bekijk nu wat dit wondermiddel voor jou kan betekenen!

1. Het voorkomt zwangerschapsstriemen.

We hebben het allemaal vast weleens gezien, de lichte strepen die als resultaat van een zwangerschap zijn ontstaan.

Meestal word mensen aangeraden om dure cosmetica producten te kopen om hier vanaf te komen. Maar ik heb goed nieuws!

Dat hoeft niet langer meer! Je kunt namelijk in plaats van deze dure cosmetica producten ook de desbetreffende lichaamsdelen insmeren met Nivea-crème, en je zult hetzelfde resultaat krijgen tegen een lagere prijs.

2. Het gaat het ouderdomsproces van je huid tegen.

Heb je last van kraaienpootjes rondom je ogen? Dit is nu erg gemakkelijk te verhelpen door voor het slapengaan een beetje Nivea-crème erop aan te brengen, en je zult zien dat je kraaienpootjes als regen voor de zon verdwijnen.

3. Het is een goed alternatief om je make-up mee te verwijderen.
Breng een beetje Nivea-crème aan op een watje, en je zult zien dat het zelfs je watervaste make-up zal verwijderen. Nu kun je eindelijk afzien van die chemische make-upverwijderaar.

4. Het verminderd de kringen onder je ogen.

Lees ook  Baby van 10 maanden oud in levensgevaar na ongeval in natuurgebied in Wijgmaal

Na een lange gezellige avond uit, hebben we vaak de volgende ochtend last van donkere kringen onder onze ogen. D

it is nu vrij gemakkelijk tegen te gaan! Masseer voor het slapengaan een beetje Nivea-crème onder je ogen, en je zult zien dat de volgende ochtend de schade geminimaliseerd is gebleven.

5. Het gaat droge handen tegen.
Heb je ook weleens last van droge handen, en dan met name in de winter? Dan heb ik hier nu de perfecte oplossing voor je.

Gebruik de Nivea-crème! In plaats van dat je speciale handcrème gaat gebruiken. Dit is en veel makkelijker en bespaard je ook nog eens ruimte in je tas!

6. Het bestrijdt de droge ellebogen.

Vaak zijn je ellebogen het lastigste onderdeel van je lichaam om de vochtbalans in orde te houden. Dit resulteert vaak in een droge en schilferige huid op de ellebogen. Maar wees niet getreurd! De Nivea-crème is hier de perfecte oplossing voor!

7. Het helpt bij de behandeling van kleine brandwonden.
Je verbranden aan de oven is natuurlijk nooit leuk, en kan vaak tot pijnlijke en branderige brandwonden en blaren leiden.

Mocht dit nou nog een keer gebeuren dan heb je nu het perfecte redmiddel, namelijk Nivea-crème! Smeer voorzichtig een beetje van deze crème op je brandwonden, dit zal ervoor zorgen dat je huid rustiger wordt en dat de blaarvorming wordt tegenaan.

8. Het voorkomt en helpt bij de behandeling van dermatitis.

Lees ook  Wow, de vrouw van Sergio Herman gaat volledig uit de kleren!

Dermatitis is een huidziekte waarbij er een ontstekingsreactie op de huid ontstaat, wat vaak zwellingen, uitslag, jeuk en eczeem tot gevolg heeft.

Dit is vaak het gevolg van het overmatig gebruik van waslotions, crèmes en andere cosmetische producten.

Het gebruik van de Nivea-crème helpt uitstekend bij zowel het bestrijden, als het voorkomen van deze huidziekte.

Dit genezende effect van de Nivea-crème is te wijten aan de hoge dichtheid van de crème. Mocht dit probleem na het gebruik van de crème onopgelost blijven, raadpleeg dan je huisarts.

9. Verlicht de pijn bij verbranding door de zon.
Heb je te lang in de zon gelegen zonder je te beschermen met een uv-bestendige zonnebrand crème? Gebruik dan de Nivea-crème om de pijn te verlichten, en vergeet zeker niet je de volgende keer goed in te smeren.

10. Verzorging van je lippen.

Droge en gebarsten lippen is vaak iets wat we niet erg aantrekkelijk vinden. En vaak zijn de lippenbalsems die hiertegen helpen erg duur.

Maar gelukkig hebben we een uitstekend alternatief voor je! Smeer een beetje Nivea-crème op je lippen en je zult zien dat ze weer mooi en soepel zullen worden.

Zo zie je maar eens, hoeveel geld je kunt besparen met een klein potje Nivea! Het bespaart je niet alleen veel geld op dure cosmetische producten, maar het bespaart je ook nog eens veel ruimte, en je kunt je voordeel de veelzijdigheid van dit geweldige product!

Pizza als ontbijt is gezonder dan muesli, zegt de wetenschap

Dilemma: ‘Ik gaf mijn vriend advies en nu is hij weg bij zijn vrouw en kind’