in

Dit zijn de redenen waarom jij nog single bent..

Je hebt jezelf waarschijnlijk al vaker afgevraagd waarom je nog single bent. Iedereen om je heen krijgt vriendjes maar jij bent en blijft single, ondanks dat je af en toe ook iemand leuk vindt. Je vraagt het soms om je heen maar niemand kan je echt vertellen waarom je single bent maar wel dat je een hele leuke lieve meid bent en een topper.

Uit onderzoek is gebleken dat de mooiste meisjes vaak langer single blijven. We hebben een lijst samengesteld met redenen waarom jij nog single bent, en 1 ding: Twijfel nooit aan jezelf ♥

1. Moderne vrouwen zijn onafhankelijk en heel zelfstandig

Vrouwen hoeven mannen niet meer om hulp te vragen bij fysiek werk, omdat ze gewoon een dienst kunnen bellen en geld kunnen betalen omdat ze vaak zelf werken. En soms is het sneller dan wachten tot je man een probleem oplost. Vrouwen houden er nu van om zelf dingen af te maken en te bepalen en dat kan nu omdat vrouwen gewoon ook werken

Lees ook  Sylvie legt zichzelf vlak voor huwelijk flink in de watten

2. Vrouwen houden van hun vrije tijd en vrijheid

Vrouwen houden ervan om voor zichzelf te zorgen en niet achter hun man aan te moeten lopen om alles op te ruimen en voor de kinderen te zorgen. Vrouwen gaan nu lekker naar een SPA of volgen een opleiding. We zijn lekker meer met onszelf bezig.

3. Vrouwen zijn de laatste tijd emotioneel stabieler

Vrouwen zijn niet meer bang om alleen te blijven en niet voor zichzelf te kunnen zorgen want vrouwen jagen nu ook een carrière na en zijn niet meer bang of het zwakkere ras.

4. Vrouwen hebben tegenwoordig veel hogere standaarden

Lees ook  Bibi Breijman dus volledig uit de kleren voor leuke shoot!

Vrouwen willen een man die met hen pronkt en willen zelf ook pronken met hun man. Maar willen niet bespeeld worden en weten wat ze waard zijn. Ze gaan dus niet akkoord met minder.

5. Mannen voelen zich geïntimideerd door mooie en slimme vrouwen

Mannen worden nerveus bij het zien van een mooie en slimme vrouw en zullen minder snel dan vroeger de eerste stap zetten.

6. Moderne vrouwen zijn realistisch en geloven niet in sprookjes

Moderne vrouwen weten dat mannen die met een mooi verhaaltje op komen draven vaak hun woord niet nakomen. Moderne vrouwen hechten meer aan daden dan aan woorden. laat maar zie hoe interessant je mij vindt. Vrouwen hebben tegenwoordig ook minder vertrouwen in mannen door alle slechte verhalen en zijn dus niet meer zo snel overtuigd van een man.

Dochter in ‘Hotter Than My Daughter’ heeft iets nogal opmerkelijks gedaan met haar doos

DJ Paul Elstak moet zware operatie ondergaan.