in

Dit zijn de mannen die Sylvie afwees!

De vierdaagse droombruiloft van Sylvie Meis en Niclas Castello is in volle gang. Afgelopen weekend hebben de twee volmondig JA tegen elkaar gezegd. Maar welke mannen gingen Niclas allemaal voor?

Het is de tweede keer dat Sylvie in het huwelijksbootje stapt. Met haar eerste man Rafael trouwde Sylvie in 2005 en in 2006 kregen ze hun zoon.

Maar een aantal jaren later, in 2012 komt de relatie ten einde. En dit is tevens het begin van Sylvie haar vrijgezellen leven!

De mannen van Sylvie
Voordat Sylvie Niclas leerde kennen, waren er een hoop andere mannen in het leven van Sylvie. De eerste vis was de Franse zakenman Guillaume Zarka, deze relatie hield ongeveer vier maanden stand. Al gauw vond Sylvie een goede vervanger, namelijk Luis Medina Y Abascal, een Spaanse graaf.

Lees ook  Vrouw boort 19 gaten in een zelfgemaakte krat – kijk nu naar de resultaten 5 maanden later

Rijke mannen
Maar ook dit hield geen stand. Toch houdt Sylvie wel van rijke mannen, zo blijkt. Een paar maanden later, in begin 2014, sloeg Sylvie wéér een nieuwe rijke vent aan de haak: de Amerikaanse Samuel Deutsch.

In maart 2015 werd Sylvie gespot met Momo, een nachtclubeigenaar uit Zwitserland. Maar ook deze relatie strandde naar een aantal maanden.

Lees ook  De verdrietige reden dat de winnaar van de Staatsloterij zijn 30 miljoen weggeeft

Verloving
In het najaar van 2015, na veel verschillende mannen, leek Sylvie opnieuw de ware liefde gevonden te hebben met de Libanese zakenman Charbel Aouad.

In april van 2017 verloofden de twee zich, maar ook dit keer kwam het uiteindelijk niet van een huwelijk. In oktober van hetzelfde jaar bleek ook dit vlammetje gedoofd te zijn.

Totdat Sylvie vorig jaar juni eindelijk Niclas leerde kennen. Een paar maanden later, in oktober, verloofde het stel zich al en inmiddels zijn de twee getrouwd.

Man trekt zenuw uit tand – AUW!!

Hartverscheurende beelden van eenzame dolfijn in een verlaten waterpark in Japan gaan de wereld over