in

Dít zijn de gevaarlijkste plekken in huis om s*x te hebben

Een spannend s*xleven: dat willen we allemaal. Maar ook weer niet zó spannend dat je op de Eerste Hulp belandt met je liefde. Ongelukjes tijdens de s*x voorkomen? Doe het dan vooral niet op déze plekken.

De Britse organisatie End of Tenancy Cleaning London is gespecialiseerd in schoonmaken van kamers.

Grote kans dat ze in deze kamers weleens iets spannends (of vies…) tegenkomen, want de organisatie besloot een opvallend onderzoek te doen. Het bedrijf ondervroeg 2.397 deelnemers over ongelukjes tijdens de s*x.

Blessures tijdens de s*x
En de resultaten zijn behoorlijk pijnlijk: maar liefst 89% van de mannen en 49% van de vrouwen heeft zich weleens flink bezeerd tijdens het bedrijven van de liefde.

Lees ook  Dit is alles wat we weten over Lisa van Love Island

72% bezeerde zich weleens aan het hoofd, 61% aan de benen, 58% aan de rug, 49% aan de heupen en 38% aan de armen. Ouch!

Badkamer
Waar men deze blessures dan vooral oploopt? De badkamer! De onderzoeksresultaten liegen er niet om: doe het vooral niet onder de douche, in het bad, of op een andere gladde plek in de badkamer.

Maar liefst 91% van de onderzochten gaf aan weleens onderuit te zijn gegaan in de douche. Toch geven 3 op de 4 mensen aan dat de badkamer wel hun favoriete plek is om van bil te gaan.

Keuken
Na de badkamer is de keuken, met 86% de gevaarlijkste plek. Dat heeft dan weer vooral te maken met het keukengerei dat er allemaal te vinden is.

Lees ook  De vriendin van Lil’ Kleine plaatst wel héle stomende vakantiekiekjes:

Denk aan bestek en servies: daar kun je je flink aan verwonden. Toch laat 7 van de 10 deelnemers weten dat ze het graag in de keuken doen.

Bank en bed
En dan de bank: dit lijkt misschien een hele comfortabele plek om de liefde te bedrijven, maar toch gebeuren hier ongelukken. Bij 3 op de 4 onderzoeksdeelnemers ging het hier al een keertje mis.

Misschien is het daarom toch maar verstandig om gewoon voor je oude, vertrouwde bed te kiezen. En volgens het onderzoek blijkt dat we dat ook massaal doen. Het bed is de lievelingsplek om sex te hebben voor 96% van de mensen.

14 kentekenplaten om jezelf een hartverzakking mee te lachen

Deze filmpjes tonen waarom je heel erg diep moet nadenken voor je aan kinderen begint