in

Dit wil je als baasje niet meemaken: Hond sterft door vleesetende bacterie die zelfs dierenartsen niet kennen

In het Amerikaanse Alabama is een zevenjarige Cocker-Spaniël op een erg pijnlijke manier komen te sterven. Hij werd getroffen door een zeldzame vleesetende bacterie.

De 39-jarige Nathan Emmingham had de hond al zeven jaar. Hij maakte deel uit van het gezin. Maar de anders zo levendige hond, werd plots heel stil en veel leven zat er ook niet meer in.

Lees ook  Als de 19-jarige een stekende pijn tussen haar benen voelt, kijkt ze naar beneden. Ze kan nauwelijks geloven wat daar piept

“Hij liep altijd vrolijk rond en zat vol leven”, licht Emmingham toe. “En toen kwam hij zijn mand niet meer uit en bewoog niet meer. Toen ik hem naar buiten bracht, schreeuwde hij het uit van de pijn.”

Er werd met de hond naar de dierenarts gegaan. Die dacht aan een slangenbeet of een beet van een ander reptiel. Hij schreef de hond antibiotica voor, maar die hielp niet.

Lees ook  Koe met alleen maar twee achterste poten loopt rechtop zoals een mens.

Sterker nog, binnen de twee weken was de hond dood. Na de dood van de hond liet de familie een autopsie uitvoeren. Die bracht meer duidelijkheid. De hond was gestorven aan een nierfalen, veroorzaakt door de vleesetende bacterie.

Vrouw kreeg nog maanden te leven, maar overwint kanker na simpele verandering van dieet.

Vrouw komt in paniek aan bij spoed: “Help, ik ben zwanger en ik kan mijn baby niet meer voelen”. Uiteindelijk bleek ze geen baby in haar maag te hebben maar wel dit