in

Dit nieuwe jeansmodel was in enkele uren uitverkocht – ondanks de torenhoge prijs

Er is een nieuwe jeans-trend en velen vragen zich nu af of dit een grap is of niet. Het bizarre model bestaat namelijk slechts uit een taille, zakken en een paar naden.

De zomer staat voor de deur en het wordt daarom tijd om de lange broek te vervangen door een korte broek en een zonnebril. Of waarom niet kiezen voor dit nieuwe model die onlangs veel aandacht heeft gekregen?

Het Amerikaanse bedrijf achter dit kledingstuk, CARMAR Denim, heeft ervoor gekozen om het model “The extreme cut out pant”, te noemen of vertaald in het Nederlands: “De extreem uitgesneden broek”.

Lees ook  Vriend Samantha ‘Barbie’ de Jong geeft update over situatie ziekenhuisbezoek

De broek kost 168 dollar wat ongeveer 140 euro is.

Helaas zijn de broeken momenteel niet meer beschikbaar op de website, volgens de Daily Mail waren ze al na een paar uur uitverkocht.

Het extreme kledingstuk heeft nu veel aandacht gekregen in de media en in de opmerkingenvelden kun je gezien dat de opinies verdeeld zijn.

Lees ook  Deze 27-jarige voelt een stekende pijn in zijn buik en besluit zichzelf open te snijden. Het resultaat zorgt ervoor dat artsen…

“Ik zou hier nooit voor betalen!”, zo schrijft een persoon op de Instagram-account van het bedrijf.

“Ik zie hier zoveel haters. Doe toch liever iets anders”, zo schrijft iemand anders.

Het is duidelijk dat sommigen denken dat deze broek een geweldige trend is voor de lente, terwijl anderen vinden dat de “broek” gewoon lelijk is.

Wat vinden jullie van deze nieuwe outfit? Laat maar weten in de comments!

“Doe de gordijnen toch eens dicht”: koppel krijgt briefje van razende (of jaloerse?) buren…

Moeder krijgt beste brief ooit van haar zoon – na scheiding van haar gewelddadige echtgenoot