in

Dit meisje nam 4 jaar lang dezelfde foto’s met haar mama. Maar de laatste foto brak iedereens hart…

Als je iets wil bewaren, maak er dan een traditie van. Om hun vriendschap te vieren maakte Twitter gebruiker @natanat07 twee keer per jaar selfies met haar mama. Maar het is de laatste die bij iedereen de tranen in de ogen deed springen.

“Gisteren was mijn laatste dag op de middelbare school”, schreef de tiener op Twitter. “Vier jaar lang neem ik selfies met mijn mama op de eerste en laatste dag school. Ze kon er niet bij zijn voor de laatste foto, maar haar kracht motiveerde me om me sterk te houden. Al mijn harde werk is voor haar!

Lees ook  Gordon lijdt opnieuw een zwaar en moeilijk verlies

Jaar 1

Jaar 2

Jaar 3

Jaar 4

De emotionele tweet werd massaal gedeeld. “Dank jullie allemaal voor de lieve woorden en steun, het betekent veel voor me!”

Bejaarde man vindt auto terug, 20 jaar nadat hij vergat waar hij hem geparkeerd had…

Moeder ontdekt grote blaren op voetjes van baby: Dagen later onthult de politie de walgelijke waarheid…