in

Dit lijkt op een gewone bruidsjurk, maar zodra ze zich omdraait? Ik ben verbaasd!

Een belangrijk onderdeel van de mooiste dag van je leven is de bruidsjurk. Het organiseren van een bruiloft vergt een lange voorbereidingen. Een zaal vastleggen, een band of DJ uitzoeken, de gastenlijst samenstellen. En het belangrijkst de bruidsjurk.

Veel gasten verheugen zich op het moment als de bruid stralend in haar bruidsjurk uit de auto of koets komt. De meeste jurken zijn gemaakt van satijn of zijde.

Lees ook  Meisje krijgt een gapend gat in haar hand, de reden is nog erger dan je denkt !

Dat je ook totaal andere materialen kan gebruiken bewijst Amber Mills uit ex-marinier uit de staat Ohio. Op internet kwam ze een wedstrijd tegen waar de uitdaging was om een zo origineel mogelijke bruidsjurk te ontwerpen. Amber greep haar kans en ging de uitdaging aan.

Om deze prachtige trouwjurk te creëren, gebruikte ze toiletpapier, lijm, tape, naald en draad. Dagen lang was ze bezig op haar kamertje.

Lees ook  Sylvana IJsselmuiden stuurt foto van intiem lichaamsdeel naar fan

Haar man en kinderen dachten dat ze gek was geworden. De jurk gooide hoge ogen bij de jury en ze behaalde een derde prijs en won $2.500,– . Bekijk in onderstaande video hoe de geweldige trouwjurk van Amber er uitziet.

Zie jij jezelf al trouwen in een jurk van toiletpapier? Deel dit bericht met je vrienden.

Boer ziet zijn akker in vlammen opgaan, Blijf goed naar zijn tractor kijken. Ongelofelijk!

Gaspit schoonmaken? Vervelend werkje, maar met dit simpel trucje is het zo gedaan!