in

‘Dit is de winnaar van De Bachelorette’

De uitkomst van De Bachelorette lijkt te zijn verraden. Gaby Blaaser gaat in het programma op zoek naar haar ware liefde en die lijkt ze in deze man te hebben gevonden…

Het zou zomaar eens om Jordy kunnen gaan! Shownieuws krijgt tips binnen van een heel oplettende kijker en die lijkt het bij het juiste eind te hebben. Hieronder volgt het bewijs na uitvoerig onderzoek:

1. Jordy plaatst op Instagram Stories een foto van zijn laptop, waarin hij trots vertelt over een websitelancering aanstaande vrijdag. Maar let eens goed op de linkerbovenhoek. Een vrouwenhand is daar duidelijk te zien.

  Langebaanschaatster Joy Beune gaat volledig uit de kleren voor FHM!

2. Voor de ongetrainde kijker die bijvoorbeeld nog nooit naar Wie Is De Mol? heeft gekeken, voor de zekerheid een ingezoomde foto.

3. Van wie is die hand? Is het Gaby? Het antwoord lijkt: JA! Kijk maar eens naar de onderstaande foto, waar Gaby precies dezelfde nagellak op heeft.

Moeder Alexandra
Kijkers van de Bachelorette zijn al maanden diep onder de indruk van de knappe vrijgezel Jordy. En het zogenaamde reality-DNA heeft hij niet van een vreemde. Zijn moeder Alexandra ging hem voor in Utopia.

  Ze besluit een dieet te beginnen en verliest 100 kg nadat ze haar trouwfoto’s te zien kreeg

Shownieuws sprak met moeder en zoon over hun deelname aan realityprogramma’s én over hun toekomst. En Alexandra is natuurlijk ook hartstikke trots op Jordy, die zich nu BN’er mag noemen. Je ziet het in de video bovenaan deze pagina.

Dion Bernhardt (14) vermist, voor het laatst gezien in Alkmaar

Zo zien de broers van Yolanthe Cabau eruit