in

Dit is alles wat we weten over Lisa van Love Island

Lisa is één van de deelneemsters van Love Island 2020. Ze werd maar liefst twee keer gekozen tijdens de eerste koppeling en eindigde uiteindelijk met Giuliano.

Het klikte gelijk tussen de twee, maar de komst van Feline schopte alles in de war. Op dit moment staat Lisa er weer alleen voor. Maar wat weten we nog meer van Lisa van Love Island?

Alles wat we weten over Lisa van Love Island 2020
Lisa Moerman is 25 jaar en komt uit de Belgische plaats Izegem. Ze werkt in een woon-zorgcentrum als zorgkundige.

Lees ook  Man (43) stampt partner dood met wie hij zou trouwen

Maar dat is niet haar enige passie: Lisa gaat nergens heen zonder haar papegaai Aaliya. Ze is zelfs zó gek op haar blauwe-gele vogel dat Aaliya een eigen Instagram-account heeft (mét ruim duizend volgers).

Heeft Lisa’s potentiële lover een hekel aan vogels? Dan gaat het nooit wat worden, want Lisa en Aaliya zijn onafscheidelijk.

Naast haar werk als zorgkundige is Lisa sinds haar achttiende bezig met modellenwerk. Nadat ze een aantal commerciële opdrachten had gekregen, is ze er in haar vrije tijd mee doorgegaan.

Lisa poseert graag in lingerie of helemaal naakt. Haar toekomstige lover moet maar accepteren dat ze “voor andere mannen uit de kleding gaat”.

Lees ook  Eeuwige s*ksbom Salma Hayek is 54 jaar en ziet er nog steeds waanzinnig uit (foto’s)

Lisa is playmate bij de Playboy én heeft zelfs een keer op de cover gestaan. Op haar Instagram staan veel kiekjes van haar sexy (Playboy-)shoots.

Zo zag Lisa van Love Island er vroeger uit
Wat wij bij Cosmo altijd leuk vinden, is om te zien hoe bekende mensen er vroeger uitzagen. Gelukkig zijn er op het Instagram-account van Lisa een boel foto’s te vinden van toen ze nog jonger was. Here we go:

Zien: zo zag Love Islands Remco er vroeger uit

Moeder geeft haar zes maanden oude baby McDonald’s-eten: “Ik zie het probleem niet”