in

Dit hoge prijskaartje hangt aan de zwangerschapsgarderobe van Meghan Markle

Meghan ziet er dan ook altijd uit om door een ringetje te halen. Meghan Markle beschikt over een garderobe om u tegen te zeggen.

De hertogin van Sussex ziet er altijd tiptop in orde uit en tijdens haar zwangerschap maakt ze hier geen uitzondering op.

In de meest jaloersmakende outfits komt ze voor de dag, maar daar hangt wel een bijzonder hoog prijskaartje aan.

Meghan werd gespot in uitdossingen van onder andere Dior, Gucci, Oscar de la Renta en Valentino.

Outfits
Meghan Markle is uitgerekend in april en mag nu genieten van haar welverdiende zwangerschapsverlof.

Dit betekent dan ook dat ze niet meer gespot wordt tijdens het uitvoeren van haar koninklijke taken en daardoor zullen we ook niet -of in elk geval veel minder- kunnen genieten van haar fantastische kledingstijl.

De hertogin van Sussex wordt geprezen om haar oog voor fashion en daarom zette de kledingzoekmachine Love the Sales op een rijtje wat de mooiste zwangerschapsoutfits van Meghan waren én hoeveel dat bij elkaar heeft gekost.

Prijskaartje
De modezoekmachine heeft alle 75 outfits die Meghan sinds september droeg onder de loep genomen.

Zo bracht Love the Sales in beeld welke looks bij het publiek voornamelijk geliefd waren en wat haar goedkoopste en duurste outfits waren.

Tevens rekenden ze het totaal van alle outfits die Meghan droeg uit en dat kwam neer op 478.920 pond in totaal, wat omgerekend zo’n 551.815 euro is.

Lees ook  Tandplak: Hier is de truc van een eenvoudige huisvrouw waardoor je nooit meer naar de tandarts hoeft

Dat betekent dat een gehele look gemiddeld zo’n 7.360 euro kostte. De zoekmachine rekende uit dat dit bedrag zeven keer zo hoog is als wat Kate uitgaf aan looks tijdens haar zwangerschappen.

Populair
Vele fans van het koningshuis genieten ontzettend van de outfits van Meghan. Door het ‘Meghan Effect’ wordt er veel op het wereldwijde web gezocht naar de outfits die de hertogin droeg en worden deze ook veel meer verkocht.

De kleding waarin Meghan voor de dag komt, geeft een enorme boost aan de diverse kledingmerken.

De mooiste outfits
Onder de lezers van Love The Sales bleek dat de Givenchy-jurk die Meghan droeg tijdens de British Fashion Awards hun favoriete outfit van de hertogin is.

De jurk met col van Calvin Klein en de Amanda Wakeley-jas die Meghan droeg tijdens het gala in februari werden benoemd tot de tweede mooiste look.

Meeste zoekopdrachten
Aan de Karen Gee-jurk die Meghan droeg, hangt een behoorlijk hoog prijskaartje. Desalniettemin zochten velen de jurk op. Wereldwijd werd er massaal naar de Karen Gee-jurk gezocht.

De zoekopdrachten stegen met zo’n 5800 procent, waardoor de site van Karin Gee crashte. Hoogstwaarschijnlijk werd er ongekend veel gezocht naar deze jurk, omdat dit de jurk was die Meghan droeg vlak nadat het babynieuws bekend was gemaakt.

Meghan droeg tijdens haar boottocht met prins Harry in oktober sneakers van het merk Veja. Dit was de eerste keer sinds de bruiloft dat Meghan op sneakers werd gespot.

Lees ook  Leider van ergste kinderlokkersbende van Engeland “getekend voor het leven” na aanval in de gevangenis.

Hoewel de V-10 sneakers omgerekend zo’n 133 euro kosten, zijn ze voor het grote publiek redelijk betaalbaar.

Nadat de hertogin in deze schoenen werd gespot ging het aantal zoekopdrachten naar de sneakers ’s nachts al met 300 procent omhoog.

Meghan droeg ook jurken die een stuk minder duur zijn. In haar derde trimester droeg ze de ‘Mama fine-knit’-jurk van H&M die slechts 29,95 euro kost.

De jurk was binnen 24 uur nadat Meghan erin was gespot al uitverkocht. De jurk was zo populair dat-ie via eBay werd doorverkocht voor vier keer zoveel.

Het was ook meteen het allergoedkoopste item waarin Meghan tijdens haar zwangerschap in is gespot.

De duurste look
Tijdens haar bezoek met prins Harry aan de Geographic Society Awards in oktober tijdens de Commonwealth Tour droeg Meghan een oogstrelende jurk van Oscar de la Renta.

Exclusief juwelen kostte deze look in totaal 12.160 euro. De jurk zelf kostte zo’n 11.590 euro en de schoenen zo’n 570 euro.

Meest betaalbare look
Tijdens de tour kwam Meghan ook in een jurk van & Other Stories voor de dag. De jurk zelf kostte 90 euro (helaas is-ie al uitverkocht), haar Karen Walker-zonnebril kostte 205 euro en aan haar Sarah Flint-sandelen hing het prijskaartje van 220 euro.

Rikki de Jong binnenkort weer te zien in GTST

Jim Bakkum spreekt openhartig over zwarte tijd voor dochtertje Molly