in

Deze zelfgemaakte siroop verwijdert slijm uit de longen en geneest hoest binnen no-time!

Moet jij regelmatig hoesten door overtollig slijm? Dan biedt deze huisgemaakte siroop de oplossing! Wortelen zijn een gezonde groenten voor de mens, deze zijn dan ook de basis van dit recept. Verder hoef je alleen nog maar (biologische) honing en water toe te voegen.
honing, slijm

De antioxidanten in het drankje komen uit de wortelen, dit is ideaal voor mensen met een te hoge bloeddruk of diabetici. Bovendien zorgen de wortelen voor een boost van de immuniteit, verlagen ze je cholesterol, zitten ze boordevol vitamine, gaan ze acne tegen, bevatten ze veel calcium, ontgiftigen ze het lichaam én zorgen ze voor een betere spijsvertering.

Lees ook  Haar organen waren nog niet ontwikkeld en haar huid was flinterdun. Wanneer ze het detail aan haar voet zien, verstijven ze.

Dit heb je nodig:
Ingrediënten:

1/2 kg wortel
3-4 eetlepels honing

Bereidingswijze:
Om te beginnen snijd je de wortelen in plakjes, stop ze vervolgens in een kookpan en giet hier water bij, kook de wortelen tot ze zacht aanvoelen. Vervolgens haal je de pan van het vuur en pureer je de wortelen. Zorg er voor dat je het water waarin je de wortels gekookt hebt niet weg gooit! Laat het water afkoelen en voeg hier honing aan toe. Als laatste voeg je dit sapje toe aan de gepureerde wortelen en laat je het afkoelen in een koele ruimte (bij voorkeur de koelkast).

Lees ook  Bridger (6) redt zusje uit kaken bijthond: ’Een held’

Dosering
Je kan deze natuurlijke siroop zo vaak gebruiken als dat je zelf wil. Wij raden je aan om gedurende de dag 3 tot 4 eetlepels siroop in te nemen. Binnen drie dagen heb je al resultaat van dit natuurlijke recept. Je zal geen overtollig slijm meer hebben in je longen waardoor je meteen van deze vervelende hoest af bent.

Vergeet deze nuttige informatie niet te delen met je vrienden op Facebook – zo helpen we elkaar aan een gezonder leven!

Sarah (45) doorbreekt taboe: ‘Bij de geboorte wist ik al dat Emma een vergissing was’

Hij stapelt plastic flessen ondersteboven op elkaar. Wacht tot je zijn tuin een jaar later ziet…