in

Deze vrouw ontdekte in de mobiele telefoon van haar man berichten die haar hart braken. Maar het werd nog erger toen ze DIT over zichzelf las

Toen Betsy Ayala uit Texas in 2013 een baby kreeg, verheugde ze zich op het eerste kerstfeest met haar kind. Maar op dat moment wist ze nog niet dat haar leven drastisch zou veranderen nadat ze even in de mobiele telefoon van haar man keek. Maar het eigenlijke verhaal begint veel eerder. Als kind werd ze op school gepest en ze zocht troost in eten. Dat werd al snel een zwaar kruis om dragen, want door haar zwaarlijvigheid kon ze op zeker ogenblik nog nauwelijks lopen zonder niet buiten adem te zijn. Toen ze van haar dochter Isabelle beviel woog ze 118 kg.

Betsy vervalt in een postnatale depressie, waar ook haar relatie zwaar onder te lijden heeft. Ze voelt zich lelijk en nutteloos. Ze probeert haar leven terug onder controle te krijgen en begint te diëten waardoor ze 30 kg afvalt. Maar dat verandert helaas weinig aan haar mentale toestand. Tot twee dagen na Kerstmis. Dan ontdekt ze dat haar man via Facebook met een andere vrouw chat. Snel werd duidelijk: haar man had een affaire. Maar dat was nog niet alles: Haar man en de vrouw praten ook over Betsy. Ze spotten met haar en lachen met haar uiterlijk en haar gewicht. Het ergste vindt Betsy nog dat haar man altijd gezegd had dat ze zich “geen zorgen om haar gewicht hoefde te maken.” Hij moedigde haar zelfs aan om fastfood te eten.

Lees ook  Dit bloedmooie meisje is de vriendin van een Feyenoord speler. Als je raad wie het is sta je verbaasd!

Betsy is kapot van verdriet. Haar hart breekt in duizend stukken. Maar toch ervaart ze nog iets anders: ze voelt zich gemotiveerd. Ze wil terug greep krijgen op haar leven – voor zichzelf en voor haar dochter. Ze begint gezonder te eten en gaat zes keer per week sporten. Ze doet aan Zumba, heft gewichten en volgt danslessen.

De kilootjes vliegen er letterlijk af. En met elke verloren kilo wint ze tonnen aan zelfvertrouwen.

Haar humeur en levenskwaliteit gaan er zienderogen op vooruit. Ze wil niet bitter terugkijken op het verleden, maar blikt optimistisch vooruit op de toekomst.

Lees ook  'Dit is de winnaar van De Bachelorette'

De Amerikaanse valt uiteindelijk 60 kg af en zegt: “Ik ben veel gelukkiger en zelfbewuster dan vroeger. Ik weet nu wat ik kan en ben gelukkig dat ik een goed voorbeeld voor mijn dochter ben.”

Ze had tijd nodig om haar mislukt huwelijk te verwerken, maar ze heeft haar ex ondertussen vergeven: “Wat hij gedaan heeft, had meer met hem dan met mij te maken. De weg die ik sindsdien afgelegd heb, heeft me dat doen inzien.” Vandaag leidt ze een voldaan leven …

… met haar prachtige dochter!

Betsy is niet alleen een voorbeeld voor haar dochter maar voor vele anderen. Ze toont immers niet alleen haar succes, maar deelde ook haar leed met de rest van de wereld. Zonder haar ex is ze vandaag gelukkiger dan ooit.

DEEL dit inspirerend verhaal met je vrienden!

Dit bad trekt gifstoffen uit je lichaam, bevordert je spieren en je zenuwstelsel, remt ontstekingen en is goed voor je bloedsomloop

De vrouw laat haar nicht alleen met de baby. Als deze haar een foto stuurt, staat ze compleet perplex. Geweldig idee!