in

Deze twintiger won afgelopen weekend 451 miljoen en heeft bijzondere plannen met zijn geld

Afgelopen weekend bleek de 20-jarige Shane Missler uit het Amerikaanse Tallahassee de juiste nummers op zijn loterijlot te hebben ingevuld: het zou hem uiteindelijk maar liefst 451 miljoen dollar (zo’n 376 miljoen euro) opleveren! Shane bleek de jackpot te hebben gewonnen van het loterijspel Mega Millions.

Het bleek niet echt een verassing voor de jongeman, omdat hij -naar eigen zeggen- het gevoel al had dat hij zou winnen.

Lees ook  Timmerman bouwt 20 jaar aan gigantische ark – de binnenkant is ronduit fenomenaal

Ondanks dat belde Shane meteen zijn broer toen hij ontdekte dat hij alle nummers juist had. Zijn vader kreeg het nieuws echter pas de volgende ochtend te horen toen ze samen een koffietje dronken.

De twintiger heeft al een beetje een idee waar hij het absurde bedrag aan wil besteden: “Als er iets is dat ik al heb geleerd in mijn korte leven, is het dat mensen met een positieve ingesteldheid die trouw aan zichzelf blijven, worden beloond.

Lees ook  Deze man kreeg op 36-jarige leeftijd zijn tweelingbroer… uit zijn eigen buik…

Ik ben nog maar twintig, maar ik hoop dat ik hiermee mijn passies zal kunnen nastreven, mijn familie helpen en dat ik goed zal doen voor de mensheid,” aldus een dolgelukkige Shane, die zijn baan ondertussen heeft opgezegd. “Ik zou uiteindelijk graag een erfenis willen achterlaten die ver in de toekomst reikt.”

67-jarige man koopt kastje van 125 jaar oud – Hoort ratelend geluid en ontdekt het ongelofelijke

Eigenaar laat 6 hulpeloze honden achter in kooi, man hoort hun gejank en reageert onmiddellijk