in

Deze man kreeg op 36-jarige leeftijd zijn tweelingbroer… uit zijn eigen buik…

De 36-jarige Sanju Bhagat werd al jarenlang gepest door zijn hele dorp. Hij heeft een ontzettend dikke buik – het lijkt wel alsof hij zwanger is.

Het was hoogst onaangenaam, maar hij liet zich nooit behandelen of onderzoeken. Tot hij in 1999 nog nauwelijks kon ademen. Eindelijk vindt hij toch de kracht om naar het ziekenhuis te gaan.

De artsen opereren hem onmiddellijk want ze vermoeden dat er een gigantische tumor in zijn buik groeit. Die was schijnbaar zo groot dat hij op het middenrif van de man drukte waardoor hij nog moeilijk kon ademen. Maar wat de artsen zagen toen ze zijn buik opensneden, liet hen sprakeloos achter.

Lees ook  Zeven jaar cel en onmiddellijke aanhouding voor Hasselaar (60) die dochter jarenlang m*sbruikte

Eerst liepen er liters vloeistof uit zijn buik. Maar dan kwam iets onwaarschijnlijk tevoorschijn: eerst knoken, dan haren, genitaliën en zelfs vingernagels – in de buik van Sanju groeide een halve mens. Zijn tweelingbroer.

Dit is een van de merkwaardigste gevallen ooit van een “foetus in foetus”: daarbij groeien er in het lichaam van de moeder twee foetussen, net zoals bij tweelingen. In dit geval groeit de ene foetus echter in het lichaam van de andere. Soms blijft dit een heel leven onopgemerkt, maar in sommige gevallen begint de foetus op latere leeftijd toch nog te groeien – zoals bij Sanju. Hij had al die tijd zijn eigen broer in zijn buik gedragen.

Lees ook  Vrouw (66) geschopt en bespuugd voor buit van 40 euro op Nijmeegse begraafplaats

Er bestaan geen foto’s van de mutatie van Sanju. Dit is een foto van een gelijkaardig fenomeen, zij het minder uitgesproken. Het toont een tot twee maanden ontwikkelde foetus die operatief verwijderd moest worden.

Er zijn wereldwijd ongeveer 100 gevallen bekend. En dit wens je uiteraard niemand toe. Een medische sensatie is het alleszins wel.

DEEL dit opmerkelijke bericht met iedereen die je kent!

De waarheid achter deze unieke paarden, die aan het eind van de 19e eeuw leefden, is fascinerend

Hij verkr*chtte haar op de garagevloer. Maar wat haar man dan doet is nog veel gruwelijker