in

Deze geheime oplossing zorgt dat je binnen no-time van je hooikoortsklachten af bent!

In de zomer en het voorjaar hebben veel mensen weer last van pollen en hooikoorts. Deze allergie belemmert veel mensen om lekker buiten te zijn met het mooie weer.

Hooikoorts is een reactie van het immuunsysteem in het lichaam op het inademen van stuifmeel en/of pollen. Het lichaam bestempeld diezelfde pollen als ‘gevaarlijk’. Vooral in duinen, parken en bossen vind je veel stuifmeel. Je kunt dan beter kiezen voor een stad, de kust, het water of een (hoog)gebergte.

Lees ook  André Hazes openhartig over Bridget: zo bloeide hun relatie op

Het gevolg daarvan is dat het stofje ‘Histamine’ aangemaakt wordt in het lichaam. Histamine zorgt ervoor dat bloedvaten verwijden waardoor er vocht vrij komt. Dat vocht uit zich in bijvoorbeeld tranende ogen of een verstopte neus.

Maar wij hebben dé tip, en daar hebben onze vrienden van ‘Handig’ een duidelijke uitleg bij. De oplossing is makkelijker dan je misschien zou denken. Deze methode zorgt er namelijk voor dat je resistent wordt van de lokale pollen. Het geheim is dat je deze pollen binnen moet krijgen zodat je lichaam eraan ‘gewend’ raakt.

Lees ook  Moeder van 3 kinderen trouwt met man die levenslang in cel zit voor dubbele moord: “We zijn verliefd!”

In de onderstaande video wordt het nog eens haarfijn uitgelegd.

Pastoor ziet mysterieuze zak op de treinsporen liggen – kijkt van dichterbij en doet verschrikkelijke ontdekking.

Sarah (45) doorbreekt taboe: ‘Bij de geboorte wist ik al dat Emma een vergissing was’