in

Deze 7 lichaamdelen moet je nooit laten tatoeëren, en hier is waarom

Tatoeëren is de laatste jaren erg populair gebleken. De statistieken suggereren dat 43% van de mensen het krijgen om hun geliefden te eren en 37% – voor stijl.

Toch suggereren artsen en tatoeëerders dat sommige plaatsen niet ideaal zijn om getatoeëerd te worden.

Wij bij Leefspiritueel zijn allemaal voor beslissingen waar we later geen spijt van krijgen. Hier kun je 7 gebieden van je lichaam vinden die je beter niet kunt laten tatoeëren.

Er is ook een bonus aan het einde van het artikel waar je een pijngrafiek kunt vinden voor het tatoeëren.

1. Ellebogen

Specialisten raden niet aan om een tatoeage op je ellebogen te laten zetten omdat het in dit gebied moeilijk is om de inkt te laten blijven zitten.

Bovendien is de huid erg dik en heeft hij veel klappen en stoten nodig, wat betekent dat de tatoeëerder daar meer tijd met de naald zal moeten doorbrengen.

Er is ook een grote kans dat als je je ellebogen niet hydrateert, je tatoeage zeer snel zal vervagen.

2. Oksels

De oksel is een van de meest pijnlijke plekken om getatoeëerd te worden. De pijn kan erg hevig zijn en het proces zal waarschijnlijk ondraaglijk voor je zijn.

Lees ook  NOS-nieuwslezeres Amber Brantsen onthult haar meest duistere geheim!

3. Achter de knieën

Het gebied achter je knieën is erg gevoelig en heeft veel zenuwuiteinden. Elke keer dat er een klap en een stoot is (dit is de terminologie van de tatoeëerder die hun naaldwerk beschrijft), kan je je erg ongemakkelijk voelen.

4. Handen en vingers

Ja, dit zijn populaire plaatsen om een tatoeage te krijgen, maar experts zeggen dat het in de eerste plaats niet aan te raden is om tatoeages op handen en vingers te zetten omdat dit een open gebied.

is en de blootstelling aan de zon veel invloed heeft op je tatoeage, dus die kan snel verbleken. Bovendien verbleken tatoeages op de zijkanten van de vingers vaak zodra ze genezen zijn.

5. Ribbenkast

Het ziet er zeker geweldig uit, maar de pijn van het tatoeëren van je ribbenkast is extreem hoog. Het is op de tweede plaats na je oksels.

Ook kan het genezingsproces voor vrouwen langer duren als ze een beha moeten blijven dragen en hun huid de hele tijd geïrriteerd zal zijn.

Lees ook  Het zit Bibian Mentel eindelijk weer eens een beetje mee

6. Gezicht

Naast de gevoelige huid en de vele zenuwuiteinden, zeggen tatoeëerders dat het tatoeëren op het gezicht slechts 2 tot 3 jaar gegarandeerd is.

Ook, als je besluit om er een op dit deel van je lichaam te krijgen, vergeet dan niet om elke dag een zonnebrandcrème te gebruiken.

7. Enkels en schenen

De enkels en scheenbeentjes worden gemakkelijk gewreven door schoenen en sokken. En daarom kan de tatoeage zeer snel zijn felle kleuren verliezen.

Ook wat betreft de pijn is het ongeveer hetzelfde niveau dat wordt veroorzaakt door het tatoeëren over de ribbenkast.

Hierboven zie je een tatoeage-pijnkaart voor mannen en vrouwen. De rode zones zijn het meest pijnlijk. De oranje en gele zones zijn minder gevoelig. De blauwe zones zijn het meest pijnloos.

Heb je tatoeages? Heb je spijt van je beslissing om er een te laten zetten of wil je de ervaring herhalen? Deel de foto’s van je tatoeages met ons!

‘Onvoorstelbare’ pijn: Coronavirus roeit volledige familie van vrouw uit

7-maanden oude baby gediagnosticeerd met coronavirus ondanks dat het gezin de juiste richtlijnen volgde