in

Deze 67-jarige oma heeft constant s*ksfeestjes met mannen tussen de 20 en de 40

Over het kanaal in Groot-Brittanië heb je een programma genaamd ‘Swingers’. Hier wordt elke aflevering een koppel of een persoon gevolgd die regelmatig gaat ‘swingen’ en dus niet aan een monogamie doet.

67-jarige oma heeft altijd goesting
Op zich niets uitzonderlijk want dit gebeurt veel meer dan de meeste mensen denken, maar in de laatste aflevering speelt een bijzondere dame de hoofdrol. Maak kennis met de 67-jarige Siobhan. Een bloemiste gedurende de dag, maar ‘s avonds wordt ze een wulpse deerne die altijd goesting heeft.

Lees ook  Mijn vriend Tom denkt dat hij een echte hond is - Ik laat hem zelfs uit

Zo vertelt ze in een interview dat ze heel vaak s*ksfeestjes heeft bij haar thuis met soms wel 7 mannen tegelijkertijd of met heel wat koppeltjes. Dit zijn vaak nog jonge kerels in de 20 of in de 30. Siobhan was in het begin zelf heel verbaasd dat deze mannen daadwerkelijk s*ks met haar wilden:

“Toen ik dit voor de eerste keer deed was ik stomverbaasd dat iemand in de 20 s*ks wou hebben met een 60-jarige vrouw zoals ik. Maar blijkbaar willen ze het wel en ik ben daar heel gelukkig mee.”

Lees ook  Gemeente hakt 30-jarige boom van man om. Maar zijn wraak doet de politici meteen spijt krijgen.

Siobhan geeft zelf aan dat ze nog nooit zo gelukkig is geweest in haar leven als nu. Het leven als swinger maakt haar ontzettend blij en ze zit nu eindelijk goed in haar vel. S*ks is immers één van de belangrijkste dingen voor haar. Ze vindt het alleen heel jammer dat ze dit nu pas ontdekt heeft.

Meer over haar opvallende, maar boeiende verhaal zie je in onderstaande video.

Sylvana Simons is back: ‘Uitgerust en bijgetankt om Zwarte piet aan te pakken’

Ayoub (22) wil sinds zijn 14e al boer worden: “Ik hou van de vrijheid”.