in

Nieuwe wending in zaak Madeleine McCann

De coronacrisis zal het onderzoek en de zoektocht naar Madeleine McCann niet in de weg staan. In 2007 verdween het toen 3-jarige meisje uit het vakantieappartement van het gezin in Portugal.

De politie zou zelfs extra financiële steun gekregen hebben om het onderzoek voort te zetten. Volgens The Sun, wordt binnenkort extra geld vrijgemaakt en kan de speurtocht verdergezet worden.

Een bron binnen de Britse politie vertelt: “Het nieuws gaat de ronde dat het onderzoek naar Maddie McCann door het coronavirus niet meer zal worden voortgezet.”

“Dat is niet het geval. De coronacrisis zal niet voor problemen zorgen naar het onderzoek. We hebben te horen gekregen dat er geen financiële problemen komen in het onderzoek,” vertelt de bron.

Het fonds voor “Operation Grange”, zo heet het onderzoek door de Londense politie, zou binnenkort op raken.

Lees ook  Zoon laat dode vader weken in huis liggen

In de 13 jaar sinds de verdwijning van Madeleine heeft de Londense politie intussen bijna 15 miljoen dollar gespendeerd in de onopgeloste zaak.

Extra geld om het onderzoek te kunnen verderzetten is noodzakelijk om vooruitgang te kunnen boeken in de verdwijningszaak.

Dit nieuws is natuurlijk welgekomen voor Maddie’s ouders, die gesteund worden door de speciale politiedienst van Scotland Yard. Deze politie gaat uit van een “ijzeren wil”.

“Terwijl er een lopend onderzoek gaande is, geeft het hen de hoop dat ze op een dag zullen te weten komen wat er is gebeurd met Madeleine na al die jaren. De politie heeft een “ijzeren wil” om antwoorden te vinden voor ouders Kate en Gerry,” vertelt woordvoerder Clarence Mitchell.

Lees ook  Pizza als ontbijt is gezonder dan muesli, zegt de wetenschap

De verdwijning van Madeleine uit het appartement in Portugal tijdens een zomervakantie met haar ouders, is tot op heden een van de meest mysterieuze zaken in de geschiedenis.

Zelfs vandaag circuleren er nog verschillende theorieën over wat er zou kunnen gebeurd zijn op die bewuste nacht in Praia Da Luz, Portugal.

Vandaag zou Madeleine McCann 17 jaar zijn. Haar ouders hebben de hoop om haar te vinden nog niet opgegeven.

Het enige wat we kunnen doen is hopen dat het mysterie op de een of andere manier ooit opgelost wordt. Deze mensen verdienen het om de waarheid te weten.

Wat denk jij dat er is gebeurd met Maddie? Deel je mening onder het artikel op Facebook.

Vrouw haalt meer dan 50.000 euro spaargeld af uit angst voor bankencrisis door corona en wordt beroofd

Jongen (7) schiet zusje (3) per ongeluk dood, moeder gearresteerd