in

De vrouw laat haar nicht alleen met de baby. Als deze haar een foto stuurt, staat ze compleet perplex. Geweldig idee!

Claudia Sorhaindo is een jonge moeder uit Lakeland in de Amerikaanse staat Florida.

Als ze haar kleine dochter Ava op een dag enkele uurtjes aan haar nichtje J’Ann toevertrouwt, weet ze dat het meisje in goede handen is.

Maar de inventiviteit van J’Ann verbaast ook Claudia als haar nichtje haar een foto stuurt. J’Ann had honger gekregen en wilde iets klaarmaken in de keuken, maar tegelijk wilde ze de baby uiteraard niet uit het oog verliezen. Dus nam ze haar mee naar de keuken. Maar hoe smeer je een broodje zonder Ava niet te moeten loslaten?

Lees ook  Beauty expert beveelt sperma gezichtsmaskers aan om er jong uit te zien

Dus nam ze een voorbeeld aan de kangoeroes en dat bleek nog uitstekend te werken ook.

Claudia is helemaal onder de indruk en noemt het idee van J’Ann “creativiteit van het hoogste niveau.” Ze publiceert de foto op haar Facebookpagina.

Soms moet je je weten te behelpen. Baby Ava ziet er alleszins erg rustig en tevreden uit. DEEL deze creatieve babysitter met je vrienden!

Lees ook  Nederlanders gebruiken wc nog te vaak als afvalbak

Deze vrouw ontdekte in de mobiele telefoon van haar man berichten die haar hart braken. Maar het werd nog erger toen ze DIT over zichzelf las

Met plezier knijpt de vrouw de enorme mee-eter van haar man uit… totdat ze ziet wat er daadwerkelijk onder zijn huid zit