in

De verlamde vrouw leidt de blinde echtgenoot: dit is ware liefde!

Misschien is het iets dat niet iedereen kan beleven of vinden in het leven, maar wanneer het er is, vertegenwoordigt het zeker een toegevoegde waarde die als zeer gelukkig kan worden beschouwd.

We hebben het over ware liefde, de onvoorwaardelijke die zelfs de moeilijkste obstakels en situaties weet te overwinnen.

Ziekten, economische problemen, onverwachte gebeurtenissen: als twee mensen elkaar op een empathische en symbiotische manier liefhebben, slagen ze erin zichzelf kracht te geven en een vaste voet aan de grond te krijgen voor de partner.

Het verhaal dat we je nu gaan vertellen, is een perfect, ontroerend voorbeeld van wat we zojuist hebben gezegd.

Cao Shucai en Xu Houbi is een Chinees echtpaar die in het dorp Yong’an woont, in het centraal-oostelijke deel van het land.

Lees ook  Bestrijdt onder meer keelpijn en oorinfecties met knoflook, een krachtig middel tegen virussen en bacteriën

Ze zijn boeren van beroep, maar helaas heeft het leven hen geconfronteerd met uitdagingen die niet gemakkelijk te overwinnen zijn.

Zowel Cao als Xu zijn namelijk getroffen door grote handicaps. Cao verloor zijn gezichtsvermogen in 1988, terwijl Xu later verlamd raakte.

Aandoeningen die zeker niet rooskleurig zijn, die iedereen tot wanhoop zou brengen. Het zicht verliezen of het vermogen om te lopen zijn in feite problemen die het leven totaal veranderen, waardoor iemand niet langer dagelijkse handelingen kan verrichten, vooral als ze gewend zijn om voor zichzelf te zorgen en te werken.

Het Chinese stel verloor het vertrouwen echter niet en besloot de situatie onder ogen te zien door te profiteren van wat er over was van beide echtgenoten.

Cao kan lopen, terwijl Xu in staat is om te zien. Dus hier is de oplossing: Cao neemt zijn vrouw op zijn schouders, die hem met een stok door de velden leidt, alsof ze op dat moment zijn ogen belichaamt.

Lees ook  Deze filmpjes tonen waarom je heel erg diep moet nadenken voor je aan kinderen begint

Precies: met een mand en gereedschap in de hand kan Cao blijven werken, cultiveren en vruchten plukken, dankzij zijn vrouw die voortdurend waakt over zijn pad en over eventuele obstakels die voor hem liggen.

Het is echt ontoerend om naar de foto’s te kijken die het stel toont tijdens het uitvoeren van de activiteiten op de boerderij met perfecte synchroniciteit en coördinatie.

Verhalen van deze soort tonen ongetwijfeld aan dat, met vasthoudendheid, wilskracht en vooral liefde, men zelfs in de donkerste momenten kan doorgaan en nieuwe doelen en redenen voor het leven kan vinden.

’Politie vindt twee vrouwen in vriezer’

Zo zag Harrie van Ex on the Beach er vroeger uit