in

De schrikbarende reden waarom je niet met je kat moet slapen

Het is zo gezellig om Tommy, Minoes of Poekie bij je op bed te laten slapen. Hoewel wij ons er ook schuldig aan maken om onze harige vrienden bij ons te laten slapen, gaan we toch overwegen om dat niet meer te doen…

De Amerikaanse Michelle Barrow uit de Amerikaanse stad Baltimore zal het in ieder geval niet meer doen. De vrouw was dol op haar katten Cricket en Donut en liet het duo daarom bij haar in bed slapen. Haar vriend vond dat wel prima. De twee sliepen naakt tussen de geliefde huisdieren, wat niet zo’n goed idee was.

Lees ook  Deze opa heeft het voor elkaar en heeft 12 jonge vriendinnen

Pijn
Michelle had de laatste tijd erg last van pijn in haar onderbuik. De pijn ging niet over en daarom stapte de vrouw naar de dokter. Hetgeen wat de dokter aantrof schokte zowel de patiënt als de arts. De vrouw had namelijk een haarbal van zo’n vijf centimeter in haar vagina zitten die de pijn veroorzaakte. Hoe de vrouw in hemelsnaam een haarbal kon hebben? Naar verluidt bleven er kattenharen aan de penis van Michelle’s vriend zitten. Tijdens de sex kreeg Michelle die waarschijnlijk binnen. Bovendien slapen de twee altijd naakt. De arts heeft de haarbal weg moeten snijden.

Lees ook  Kijkers zien opmerkelijk item op kast Willem Alexander tijdens speech!

Dit verrassende product is dé uitkomst bij schurende dijbenen!

Handig: zo val je sneller in slaap in het vliegtuig