in

De moeder kijkt liefdevol naar de pasgeboren tweeling. Maar 11 dagen later is deze foto de laatste herinnering aan haar zoon

Lyndsay en Matthew Brentlinger uit Ohio wilden niets liever dan een kind. Als Lyndsay eindelijk zwanger is, verwacht ze dubbel geluk: tweelingen! Maar tijdens de 21e zwangerschapsweek hebben de artsen slecht nieuws voor haar: een van de ongeboren baby’s lijdt aan verschillende genetische defecten, waaronder een ernstige hartaandoening. Ze denken niet dat de baby de geboorte zal overleven.

Op 17 december van vorig jaar beviel de Amerikaanse van Reagan en William – beide kinderen leefden. Maar de ouders wisten dat elke seconde met hun zwaar zieke zoon kostbaar was. Ze beslissen daarom om een fotoshoot te laten maken met zijn tweelingzusje Reagan, en dat om toch een mooie herinnering te hebben aan deze korte tijd. Zo ontstaan deze prachtige foto’s.

Lees ook  Het kind dat als tweede kwam in het gezin is het meest irritant, zeggen wetenschappers!

“Ik moest huilen toen ik de foto’s voor het eerst zag”, zegt moeder Lyndsay. “Ik huil nog vaak. Ze zijn prachtig en hij is prachtig. Op enkele foto’s is te zien hoe hij zijn prachtige, grote ogen opent. Dat is iets wat we ons voor altijd zullen herinneren.”

11 dagen na de geboorte zou William overlijden. Deze wondermooie foto’s zullen echter voor eeuwig aan deze mooie tijd doen terugdenken. “Het waren de 11 mooiste dagen van mijn leven”, zegt vader Matthew met tranen in de ogen. Rust in vrede, kleine William.

Lees ook  Verdachte Gökmen T. had schulden en zou woning kwijtraken

DEEL deze unieke foto’s met iedereen die je kent!

Wat gebeurt er als je je bed besproeit met alcohol?

18 jaar nadat chirurgen slecht werk afleverden, verwijderen artsen eindelijk de oorzaak van zijn pijn