in

De buren horen een gejammer vanuit het toilet komen. Wat de brandweer aantreft, overtreft ieders voorstellingsvermogen

In een wooncomplex in de Chinese stad Jinhua hoorden de bewoners al enkele dagen vreemde geluiden vanuit het gemeenschappelijk toilet komen. Het klonk alsof er gejammer uit de regenpijp kwam, maar wat het geluid precies was, wist niemand. De brandweer werd erbij gehaald en een reddingsoperatie werd op touw gezet. Toen men de oorzaak van het rare geluid ontdekte, was iedereen diep geschokt.

Nadat het kind gered was en de gezondheid van de baby stabiel bleek te zijn, kon het onderzoek beginnen. “Baby 59”, zoals de zuigeling in het ziekenhuis genoemd werd, naar het nummer van de regenpijp waarin hij werd gevonden, bleek op het toilet te zijn geboren, zo vertelde de 22-jarige moeder later. Ze had geen idee van haar zwangerschap: de baby had de navelstreng zelfs nog! Maar omdat het krijgen van een kind voor ongehuwde moeders in China echter verboden is (en zelfs gevangenisstraf kan opleveren), heeft ze de baby wellicht met opzet door het toilet gespoeld. Baby 59 werd, na een paar dagen in het ziekenhuis, overhandigd aan zijn grootouders.

Lees ook  Oei; lenzendrager Sigrid raakte haar oog kwijt omdat DIT in het kraanwater zat..

Dit soort verhalen zijn altijd onaangenaam en triest. Wonder boven wonder werd het kind ongedeerd gevonden en gered. Wanneer je er over nadenkt, is dit zeer verbazingwekkend, vooral wanneer je je bedenkt met welke kracht de baby door de buis moet zijn gespoeld, te midden van vele bacteriën en de rotzooi.

Lees ook  Jongen (15) die homoseksueel koppel uitschold opgepakt

DEEL dit schokkende bericht met iedereen die je kent!

Op school vinden ze deze jonge vrouw te walgelijk om aan te raken. Maar vandaag de dag verdringen mensen zich wereldwijd om in haar buurt te kunnen zijn

Deze 2 hengelaars geloven amper hun ogen als hen plotseling iets tegemoet zwemt