in

De Bachelorette’s Jordy: ‘Gaby valt nu keihard door de mand’

Jordy is er nu echt he-le-maal klaar mee en verwijdert Gaby voorgoed uit zijn leven.

De Bachelorette’s Jordy is not amused en dat laat-ie weten ook. Haalde hij op Instagram eerst al flink uit naar Gaby Blaaser, lucht hij nu bij YouTuber FawryNotSawryopnieuw zijn hart. “Ik ga daar niet in mee, in deze grote Gaby-show.”

Date
De twee zouden deze week een date op de planning hebben staan, waarbij ze samen een hapje zouden gaan eten. Gaby leek echter niet alleen een date met Jordy te hebben staan, maar werd onlangs ze ook op het terras gespot met Bas Schothorst.

Lees ook  Man (71) bespuit mensen die geen afstand houden met pepperspray

“Ik had net zelf een heel positief interview gegeven, vol lof over haar. En opeens zag ik die foto. Toen dacht ik: ‘wat is dit nou, man?’ Je moet het zo zien: ik ben altijd heel respectvol geweest en heb met heel veel dingen op mijn tong gebeten, dingen niet gezegd. Puur uit respect voor andere mensen. Maar de manier waarop het afgehandeld is met Joey vond ik al niet goed, en nu viel ze gewoon zwaar door de mand.”

De realityster zag er in de videoclip behoorlijk anders uit!

Afgesloten hoofdstuk
Dat Gaby het op de foto zichtbaar gezellig heeft, was voor Jordy dan ook echt de druppel. Voor hem is Gaby een afgesloten hoofdstuk en is er een dikke streep door het geplande etentje gezet.

Lees ook  Hij wrijft op deze punten achter zijn knie en wat er dan gebeurt! Wisten we dit maar eerder!

“Het is ook niet zo dat ze niet gezien wilde worden, of zo. Ze zitten dan ergens middenin het centrum waar allerlei mensen je kunnen zien. Volgens mij heeft ze het zo gespeeld dat ze uiteindelijk niks meer met ons te maken wil hebben. Niet met Joey, niet met mij. We zouden gaan babbelen, wat eten. Maar als je dan zó in het nieuws komt, zo ‘per ongeluk’ die foto naar buiten komt.. Je moet even je hersenen gebruiken dan.” Autsj…

Doodzieke Anne heeft 130.000 euro nodig voor levensreddende operatie: ‘Dit is de enige weg’

Deze 5 leugens vertellen vrouwen het vaakst tijdens de s*ks