in

Dave Roelvink in ziekenhuis behandeld voor hangend gezicht

Realityster en dj Dave Roelvink (26) is gisteravond naar het ziekenhuis gegaan omdat zijn gezicht niet goed functioneerde.

In zijn stories op Instagram was te zien dat de helft van zijn gezicht hing. Het bleek te gaan om een allergie voor oogdruppels.

Het begon gisteren met een ‘strontje’ in zijn oog, liet een woordvoerder van Roelvink aan deze site weten. Dave kon ook niet goed zien.

,,Nou, het wordt niet echt beter, zeg maar’’, zei Roelvink in een kort filmpje waarin zijn dichte, dikke oog te zien was. ,,Ik zie helemaal niks meer.’’

Lees ook  Mama eert haar overleden dochtertje elk jaar op een erg unieke manier.

Aanvankelijk dacht de zoon van Dries Roelvink dat het wel over zou gaan, maar gisteravond had hij nog steeds last.

Daarom is hij naar het ziekenhuis gegaan. ,,De hele boel begint te hangen’’, meldde hij. Daarna ging het al snel beter.

,,Mijn gezicht is inmiddels weer rechtgetrokken, ik kreeg een beetje van die trekken in mijn zenuwen’’, aldus Dave gisteravond laat op Instagram. Een CT-scan volgde.

,,De scan was goed, er zit niets raars in mijn hoofd. Ik heb zenuwtrekken, of trekken in mijn spieren. Ze weten niet precies wat het is, dus volgende week heb ik een nieuwe afspraak.’’

Lees ook  Estelle openhartig over relatie en breuk met Badr Hari: “Hij deed mij heel erg veel pijn”

Eenmaal thuis ging het dagen. In verband met een ontstoken oog, ging Dave gisteren aan de oogdruppels.

,,Toen ik gisteravond dacht, ik gooi er nog eens een oogdruppeltje in na het ziekenhuis, gebeurde er dit’’, aldus Dave, die daarna filmpjes laat zien waarin zijn gezichtsspieren opnieuw samentrekken.

,,Dat was het dus! Ik ben dus waarschijnlijk allergisch voor een stofje in die oogdruppels.’’ Voor de zekerheid laat hij dat bij de medici checken. Hij komt nu bij zijn moeder thuis bij van de consternatie. ,,Het was best wel eng wat er gebeurde.’’

Nieuwe studie: kan moedermelk kwetsbare ouderen beschermen tegen Covid-19?

Kabinet: Kapper en nagelstudio mogelijk sneller weer open